Search this site:

 

Christopher Hitchens on Margaret Thatcher, Ronald Reagan, and Economics (1987)0:00:01.689,0:00:03.180
и

0:00:03.180,0:00:09.959
без надворешна продолжува

0:00:09.959,0:00:13.029
луѓе од руралните пазар

0:00:13.029,0:00:15.399
ѓ

0:00:15.399,0:00:18.810
мојата точка

0:00:18.810,0:00:21.789
имате

0:00:21.789,0:00:23.210
раѓање татко

0:00:23.210,0:00:25.449
наречен кафе на ден

0:00:25.449,0:00:32.130
така што сите имаат корист

0:00:32.130,0:00:33.870
пазари

0:00:33.870,0:00:38.580
начин, но тие може да биде малку презглава удар

0:00:38.580,0:00:43.950
исто така благодарни на оние кои поминуваат цел ден во кој

0:00:43.950,0:00:45.670
рече

0:00:45.670,0:00:47.870
колку повеќе

0:00:47.870,0:00:50.120
ова дека нашата безбедност

0:00:50.120,0:00:57.120
Пакард

0:00:57.350,0:01:02.310
избави не да се врати откако изборна единица да ги претставуваат сите

0:01:02.310,0:01:04.480
ми се чини

0:01:04.480,0:01:06.790
Farrakhan

0:01:06.790,0:01:07.659
тие

0:01:07.659,0:01:13.580
обезбеди ѓубре тие ми кажаа повторно

0:01:13.580,0:01:15.520
соберат

0:01:15.520,0:01:18.350
мирна ха во овој град

0:01:18.350,0:01:20.500
и демократски decathlete

0:01:20.500,0:01:27.500
на

0:01:29.980,0:01:32.140
Валтер педесет проценти исклучување

0:01:32.140,0:01:34.470
дебата е на задоволително ниво

0:01:34.470,0:01:35.929
добро

0:01:35.929,0:01:36.950
, Ќе

0:01:36.950,0:01:39.040
оние кои ја поддржуваат

0:01:39.040,0:01:41.110
во мојата куќа

0:01:41.110,0:01:43.000
ментори вклучени

0:01:43.000,0:01:45.230
посветеност

0:01:45.230,0:01:52.230
Кошарка можно крв нереално

0:01:54.580,0:01:57.730
претседател

0:01:57.730,0:02:00.660
Џереми Мерк Што е реизбор на Маргарет Тачер сигурни значи

0:02:00.660,0:02:02.680
за САД

0:02:02.680,0:02:04.700
според мое мислење тие се случува да бидат

0:02:04.700,0:02:07.380
три главни последици фестивал

0:02:07.380,0:02:10.569
тоа ќе се ослободи од степенот на несигурност во врска со

0:02:10.569,0:02:13.479
ух ... НАТО и американските бази во Велика Британија

0:02:13.479,0:02:16.569
воведени од страна на Лабуристичката партија кампања

0:02:16.569,0:02:18.779
Второ, ми се чини

0:02:18.779,0:02:21.740
ух ... значи дека ќе биде продолжување на сите

0:02:21.740,0:02:24.960
ух ... очекувањата на јавноста Британија најмалку на посебните односи

0:02:24.960,0:02:27.009
со Соединетите Американски Држави

0:02:27.009,0:02:29.859
аа одреден износ на исчекување на дел од u_s_

0:02:29.859,0:02:33.839
Владата, но ќе биде во меѓународниот бизнис на оган во Британија

0:02:33.839,0:02:36.110
само генерално за поддршка

0:02:36.110,0:02:38.510
на политиката на САД која

0:02:38.510,0:02:39.629
Трети

0:02:39.629,0:02:42.309
ух ... но тоа е малку за нешто

0:02:42.309,0:02:44.549
ова е

0:02:44.549,0:02:47.150
елемент на фашизмот пристап

0:02:47.150,0:02:50.709
кои се во потрага на САД како на мобилен

0:02:50.709,0:02:52.929
ух ... кој на копното Велика Британија и така

0:02:52.929,0:02:57.249
ух ... во овој специфичен аспект, не постои ласкање на Обединетите

0:02:57.249,0:03:01.269
извештаи и, исто така, одреден степен на компатибилност во идеологија и Outlook

0:03:01.269,0:03:03.719
и со сегашниот сте

0:03:03.719,0:03:05.389
Кристофер Hitchens истото прашање

0:03:05.389,0:03:08.339
Што значи реизборот на Маргарет Тачер значи за Америка

0:03:08.339,0:03:10.680
нема да се промени времето

0:03:10.680,0:03:14.469
што се 'уште во Британија мнозинство во корист на отстранување на мојата

0:03:14.469,0:03:15.599
протези

0:03:15.599,0:03:17.719
Повика на избори сам

0:03:17.719,0:03:19.979
ух ... никој не би го освои

0:03:19.979,0:03:21.019
тоа е до случувањата

0:03:21.019,0:03:24.859
толку несигурна, а тие не би можеле да направат прашање како тоа ќе биде AC Џереми

0:03:24.859,0:03:27.079
ќе биде ужасно погрешен

0:03:27.079,0:03:30.139
поголемиот дел од моите сонародници, жените не сакаат

0:03:30.139,0:03:33.939
бастион на надворешната политика на Роналд Реган, што ме доведува до

0:03:33.939,0:03:35.539
Втората импликација

0:03:35.539,0:03:38.329
кој е лидер на слободниот свет и актуелниот американски и

0:03:38.329,0:03:39.459
ух ...

0:03:39.459,0:03:43.129
Извршен директор на таков комплетен крајна будала од себе и од вашиот

0:03:43.129,0:03:44.379
земја

0:03:44.379,0:03:47.759
ух ... Венеција токму она што јас сум се однесуваат на неговата неспособност да се

0:03:47.759,0:03:50.629
се концентрира за да се сеќавам дури и на примерокот

0:03:50.629,0:03:53.500
живина знаење за тоа, но се чини дека во просек весник ќе

0:03:53.500,0:03:55.449
се случи во ист

0:03:55.449,0:03:58.019
истиот класичен ух ... неспособност овој

0:03:58.019,0:04:01.149
тој самиот ја открива

0:04:01.149,0:04:02.190
го гледаме

0:04:02.190,0:04:04.709
на опашката крајот на празнење претседателство

0:04:04.709,0:04:07.760
и потоа ќе ги видиме во крилја е исклучителен момент

0:04:07.760,0:04:11.689
никогаш не навистина прифати дури и напиша втората стапка во секоја смисла на

0:04:11.689,0:04:12.699
време

0:04:12.699,0:04:14.259
и кој навистина не

0:04:14.259,0:04:16.680
Мислам дека почне

0:04:16.680,0:04:19.229
Зелени себе во светот на државник постар

0:04:19.229,0:04:23.160
на западните и трудот ... видов на бендот и II и не може ух ...

0:04:23.160,0:04:25.900
икона на било кој начин да предизвика да се погледне за неа

0:04:25.900,0:04:27.850
ух ... дистрибуиран како општо нешто

0:04:27.850,0:04:31.009
очите зборувала малку да се зборува за стил само гледајќи дека клип

0:04:31.009,0:04:36.110
каде што премиерот зборуваше, можеме да ги спомнеме

0:04:36.110,0:04:37.099
загриженост

0:04:37.099,0:04:39.839
од другите членови на парламентот, ќе најдете дека многу

0:04:39.839,0:04:41.409
странец

0:04:41.409,0:04:46.110
ух ... Но, она што се случува на наврати до премиерот

0:04:46.110,0:04:48.910
хм ... опише како тоа функционира

0:04:48.910,0:04:52.229
Опијати многу на британскиот политички традиција која е да се каже

0:04:52.229,0:04:53.759
дека

0:04:53.759,0:04:58.080
постои надеж дека ух ... секој кој е висок позиција во проектот

0:04:58.080,0:05:01.179
Британија и навистина ух ... , Во куќата на парламентот

0:05:01.179,0:05:03.669
ух ... ќе бидете во можност да

0:05:03.669,0:05:05.300
застане и уредување

0:05:05.300,0:05:08.380
на јавно место ќе биде тоа би се очекувало да биде

0:05:08.380,0:05:12.909
heckling добијат, ќе бидете во можност да се направи добар употреба на неа, и

0:05:12.909,0:05:15.430
постои уште една префрлени на тоа е дека тоа е карактеристика на

0:05:15.430,0:05:16.990
Британскиот политички систем

0:05:16.990,0:05:20.130
Маргарет Тачер прашање време домови во лицето

0:05:20.130,0:05:24.960
ух ... доаѓаат на редовна основа за сите завет лошо ух ...

0:05:24.960,0:05:29.550
навистина вид на проблеми поврзани со Prison Break

0:05:29.550,0:05:30.830
Кристофер текст

0:05:30.830,0:05:35.220
ух ... alos зрелост не можат да мислат ух ... А висок фигура во британскиот

0:05:35.220,0:05:36.800
политиката

0:05:36.800,0:05:40.130
ух ... зема за патарина врз основа на тоа, ако некој не е во позиција

0:05:40.130,0:05:45.509
Некои прилично тешки прашања тие не би можеле да се справи со

0:05:45.509,0:05:49.490
што значи дека тие се мачат многу мислам тие реагираа на коментари или

0:05:49.490,0:05:50.110
тие само

0:05:50.110,0:05:52.050
обично продолжи

0:05:52.050,0:05:55.430
Кога ќе слета јас би бил еден од факт не беа во можност да излезе со

0:05:55.430,0:05:58.540
нешто како некој подобро отколку што беа сите видови на loutish

0:05:58.540,0:06:02.439
две насоки дека тие успеале да имам во моето време што ми се допаѓаше, но не

0:06:02.439,0:06:05.509
за оние кои се на ваша страна

0:06:05.509,0:06:09.309
премногу проблеми од најпознатите меѓу Балканот и застрашувачки, бидејќи

0:06:09.309,0:06:10.239
војна

0:06:10.239,0:06:14.719
седум меморандуми понекогаш сте болни за да се соочи

0:06:14.719,0:06:16.779
побарувачката пати комонс

0:06:16.779,0:06:20.129
Можеби нови елементи јас не би знаел да се погледне во него, па сериозно

0:06:20.129,0:06:25.870
да земам сосема како мајорот рекорд во право

0:06:25.870,0:06:27.509
Гледам дека ух ...

0:06:27.509,0:06:30.259
Таа избегнува еден од Ш ... конвенциите на оваа

0:06:30.259,0:06:34.409
тел каде што ќе ја освоите го прифати Неговата благодат сосема заборавивме да

0:06:34.409,0:06:36.090
се заблагодарам на нашите противници

0:06:36.090,0:06:39.460
за борба против чисти и пристојни одличен импресивна кампања и јас

0:06:39.460,0:06:40.689
велат

0:06:40.689,0:06:42.280
Се плашам дека тоа е

0:06:42.280,0:06:46.000
иднина депортација известување колку тековната stalinistic заборавам

0:06:46.000,0:06:47.439
Lauren

0:06:47.439,0:06:50.749
луѓе во оваа земја некој не се согласува

0:06:50.749,0:06:54.629
Велика Британија изборите е над и Маргарет Тачер е една од Штркот третиот квартал

0:06:54.629,0:06:57.469
вечерва сега ќе се дискутира за следните деведесет минути

0:06:57.469,0:07:00.839
и нашите гости двајца експерти и мислам дека знаеш сега тие се и двајцата

0:07:00.839,0:07:05.189
Англија микроб издавач Murry Сега виш научен соработник за воспоставување

0:07:05.189,0:07:09.210
најважните студии на Универзитетот Џорџ Мејсон во Fairfax Вирџинија

0:07:09.210,0:07:13.349
и Кристофер Hitchens Вашингтон дописникот на нацијата и на новите

0:07:13.349,0:07:15.360
државник

0:07:15.360,0:07:19.440
Ние би сакале прво да започнете со зборување за тоа како голем беше Маргарет

0:07:19.440,0:07:22.570
Победи Тачер за поголемиот дел од работните мнозинство во

0:07:22.570,0:07:25.180
парламентот

0:07:25.180,0:07:28.189
Но, како што јас го разбирам

0:07:28.189,0:07:30.449
дадена бидејќи двете во моментот е дека имате целосен

0:07:30.449,0:07:31.960
Поголемиот дел од помеѓу

0:07:31.960,0:07:34.100
Сто и 406

0:07:34.100,0:07:37.370
ова е многу околу четириесет сте го направиле пред

0:07:37.370,0:07:41.280
Од друга страна ух ... беше јасно дека тоа не е една мислам

0:07:41.280,0:07:44.409
што очекувате мнозинство, а нејзиното лансирање

0:07:44.409,0:07:45.770
ух ... го јадат

0:07:45.770,0:07:46.770
дојдоа до продавница

0:07:46.770,0:07:50.889
како шок не само експерти, но исто така и нејзиниот посебен минатата ноќ на снимки во

0:07:50.889,0:07:52.110
на u_s_ телевизија

0:07:52.110,0:07:53.699
Како членови на утврдените

0:07:53.699,0:07:55.460
ух ... тоа ќе делува

0:07:55.460,0:07:59.030
силните ветришта на седишта тоа ќе го направи никаква практична разлика

0:07:59.030,0:08:01.689
што е во однос на спроведувањето на политиките

0:08:01.689,0:08:03.389
Политика во Британија

0:08:03.389,0:08:06.619
Тоа е уште една добра работна мнозинство

0:08:06.619,0:08:11.979
Да, мислам дека јас ќе го даде време Оксфам

0:08:11.979,0:08:15.819
еден во затвор

0:08:15.819,0:08:17.659
ух ...

0:08:17.659,0:08:18.059
ух ...

0:08:18.059,0:08:20.539
економист на земјата

0:08:20.539,0:08:22.139
бурна дланка

0:08:22.139,0:08:23.739
Да се ​​добие трет мандат

0:08:23.739,0:08:24.979
на ова ниво

0:08:24.979,0:08:27.650
ух ... Казахстан да се најде

0:08:27.650,0:08:30.409
Ако неговата лична популарност

0:08:30.409,0:08:31.919
бидејќи ух ...

0:08:31.919,0:08:35.630
и жал ми е за да се задржи на спротивставени прифати слободниот свет

0:08:35.630,0:08:39.220
таа попрво би се почитуваат од страна на ноќта

0:08:39.220,0:08:40.860
Јас може да биде

0:08:40.860,0:08:44.360
како што Роналд Реган тој е човек балон, кој е љубов

0:08:44.360,0:08:46.809
приходи за дрво

0:08:46.809,0:08:51.730
мајка почит и таму можете да најдете многу луѓе во Велика Британија, кои не сакаат

0:08:51.730,0:08:54.610
ух ... вклучувајќи многу членови на својата партија во две различни

0:08:54.610,0:08:57.170
Кабинетот лично се најде може да се потврди

0:08:57.170,0:09:00.950
вие не ќе се најде некој кој мисли дека таа е презирно

0:09:00.950,0:09:02.320
ух ... или личност

0:09:02.320,0:09:06.780
И јас Чикаго

0:09:06.780,0:09:08.540
кажете ми за Маргарет Тачер

0:09:08.540,0:09:10.800
влади за нејзините политики

0:09:10.800,0:09:14.760
благородна Роналд Реган политика

0:09:14.760,0:09:15.890
опишани

0:09:15.890,0:09:17.360
тоа е во Велика Британија

0:09:17.360,0:09:20.110
Тачер

0:09:20.110,0:09:22.070
Триесет режим

0:09:22.070,0:09:25.400
таму е концентриран напор да се обиде

0:09:25.400,0:09:26.550
Готвач

0:09:26.550,0:09:28.000
Британците

0:09:28.000,0:09:29.980
институции

0:09:29.980,0:09:33.600
во насока на повеќе пазарно општество базирано на

0:09:33.600,0:09:37.760
во очекување дека тоа ќе биде повеќе можност

0:09:37.760,0:09:39.920
сите

0:09:39.920,0:09:44.030
Ова беше постигнато со г-ѓа Тачер во конзервативна партија

0:09:44.030,0:09:47.090
Волт, на некој начин не е

0:09:47.090,0:09:48.270
ух ...

0:09:48.270,0:09:50.119
здрава почетна точка

0:09:50.119,0:09:51.930
Па, мислам со тоа е дека

0:09:51.930,0:09:55.700
обично конзервативна поддржувачи ќе бидат луѓе кои

0:09:55.700,0:09:57.829
повеќе широк промени

0:09:57.829,0:09:59.860
ух ... кои гарантираат дека

0:09:59.860,0:10:03.560
ух ... со бизнис позадина топката сите загриженост за продажба

0:10:03.560,0:10:06.140
ух ... но не значи дека се

0:10:06.140,0:10:10.200
отворени за вид на радикализмот што пристап вашата жена Тачер во

0:10:10.200,0:10:12.080
некои начини стојат

0:10:12.080,0:10:15.610
таа го направи коментар на еден многу широк перспектива

0:10:15.610,0:10:17.280
да се комбинираат ух ...

0:10:17.280,0:10:22.040
Жалба во економската територија на голем дел од радикализам со

0:10:22.040,0:10:23.320
реафирмација

0:10:23.320,0:10:24.390
ух ... сите

0:10:24.390,0:10:26.080
А традиционалните вредности

0:10:26.080,0:10:28.990
исто така и со

0:10:28.990,0:10:32.440
А некои ух ... вид

0:10:32.440,0:10:35.079
патриотски пристап во надворешната политика

0:10:35.079,0:10:38.889
на Фолкландските Острови Мислам предвиде удобен изгубеното време

0:10:38.889,0:10:43.139
позитивно е многу карактеристичен пакет се стави заедно ух ... и

0:10:43.139,0:10:44.959
специјални ова е нешто што беше

0:10:44.959,0:10:46.450
успеа да го протурка

0:10:46.450,0:10:49.550
промени мислам дека голем број на луѓе кои паѓаат во Велика Британија би

0:10:49.550,0:10:52.560
е многу тешко да притиснете

0:10:52.560,0:10:56.720
но тие навистина ух ... Млади унија многу карактеристичен елементи

0:10:56.720,0:10:57.720
тоа

0:10:57.720,0:11:01.050
и многу други работи кои што само споменати звучи многу како Павле Реган

0:11:01.050,0:11:02.590
филозофија

0:11:02.590,0:11:04.550
Да, освен дека трудот ...

0:11:04.550,0:11:07.440
Реган вети луѓе моментно задоволување рече дека се што се случува да се

0:11:07.440,0:11:08.590
А болката

0:11:08.590,0:11:11.430
ние треба да престане чувство лошо за нас, ние се чувствуваме добро ние

0:11:11.430,0:11:12.550
да им честитам

0:11:12.550,0:11:13.990
на друг

0:11:13.990,0:11:15.840
и нас самите цело време

0:11:15.840,0:11:17.550
и вие заслужувате

0:11:17.550,0:11:20.610
Морин јас сум ќе да ќе мора да плаќаат даноци

0:11:20.610,0:11:21.780
но тоа

0:11:21.780,0:11:26.000
ух ... можете да видите сега е резултат на дефицит и Devi

0:11:26.000,0:11:29.450
резултира со некои почнати многу

0:11:29.450,0:11:33.940
непријатни последици што сме јас не мислам дека многу долго за да дознаете за

0:11:33.940,0:11:36.860
ух ... па ако знаеме разликата таа вети луѓе жртва

0:11:36.860,0:11:39.560
и болката таа рече дека земјите кои скапани

0:11:39.560,0:11:42.770
во просечност за долго време кампања себе

0:11:42.770,0:11:47.110
Warnaco и јас сум студен туш ќе се сврти на сите вас

0:11:47.110,0:11:49.289
Мислам дека таа, всушност, не би ум врти

0:11:49.289,0:11:51.669
на сите, но вашата жена помина

0:11:51.669,0:11:52.640
земја

0:11:52.640,0:11:55.590
Јас не обои

0:11:55.590,0:12:00.930
враќање и најживописните впечаток Сметам Хендерсон

0:12:00.930,0:12:03.570
како парче на тоа што

0:12:03.570,0:12:05.920
и како луѓето користат за да

0:12:05.920,0:12:08.840
слаби сега се многу благодарни на луѓето

0:12:08.840,0:12:12.440
се разбере сезонската невработеност сега можеби надвор од работа засекогаш

0:12:12.440,0:12:14.880
никогаш нема

0:12:14.880,0:12:17.310
фати трудот ...

0:12:17.310,0:12:21.020
сите тој вид на работи многу посериозни и социјална

0:12:21.020,0:12:22.290
и расна

0:12:22.290,0:12:24.120
локални сеирџии

0:12:24.120,0:12:25.470
com

0:12:25.470,0:12:29.300
Германски вие се согласувате со што оценка

0:12:29.300,0:12:31.719
Кристофер е корекција на некои од она што тој го рече

0:12:31.719,0:12:32.830
но не сум сигурен

0:12:32.830,0:12:37.140
колку или сите проблеми е наведено

0:12:37.140,0:12:39.350
тие навистина може да

0:12:39.350,0:12:43.240
правилно одржува да биде одговорност на Конзервативната партија

0:12:43.240,0:12:47.500
можеби таму навистина е бројот на Ш ... од проблемите, особено

0:12:47.500,0:12:48.710
сите

0:12:48.710,0:12:52.320
невработеност ух ... на структурните и некои

0:12:52.320,0:12:53.740
секции

0:12:53.740,0:12:57.620
ух ... особено тешко случај во некои региони е нешто

0:12:57.620,0:12:59.060
Ова е колку што можам да видам

0:12:59.060,0:13:01.090
ниту една влада земјиште

0:13:01.090,0:13:04.570
освен ако тоа е навистина тешко да се види како во некоја смисла

0:13:04.570,0:13:07.139
ух ... не можете да направите многу различни

0:13:07.139,0:13:08.900
на сегашната влада

0:13:08.900,0:13:12.210
ух ... порасна на сегашната влада

0:13:12.210,0:13:15.110
ух ... постапил ух ... во повеќе нагло

0:13:15.110,0:13:18.410
ух ... unserved некои работи што не може да се ракува ѕид

0:13:18.410,0:13:20.200
изедначи во текот на еден подолг временски период

0:13:20.200,0:13:21.810
ух ... се соочуваат со побрзо

0:13:21.810,0:13:24.180
на тешко дека сака

0:13:24.180,0:13:25.500
Претпоставувам дека може да се каже

0:13:25.500,0:13:29.540
дека оние многу сектори на економијата на Велика Британија би можел да биде Нана во долго време

0:13:29.540,0:13:31.390
опаѓа

0:13:31.390,0:13:35.080
кој започна пред Втората светска војна тие го направија тоа прилично модринки од

0:13:35.080,0:13:35.700
ух ...

0:13:35.700,0:13:38.840
условите веднаш по завршувањето на Втората светска војна проблеми беа навистина

0:13:38.840,0:13:40.330
никогаш не би го добив во костец со

0:13:40.330,0:13:43.670
и тоа не ми е јасно дека не е навистина политички мудар

0:13:43.670,0:13:44.960
прстот на Тачер рече:

0:13:44.960,0:13:48.320
колку е одвратно ова е кога тоа не е само фер што е навистина

0:13:48.320,0:13:50.360
алтернатива

0:13:50.360,0:13:53.480
Вашите повици во само неколку моменти таму мора да бидат наведени во целото шоу

0:13:53.480,0:13:56.840
на дното на екранот, и тоа ќе ух ... задржи основана во околу пет

0:13:56.840,0:13:57.660
минути

0:13:57.660,0:14:01.260
тогаш имаме еден клип на некои b_b_c_ покриеност на бегство минатата ноќ

0:14:01.260,0:14:04.520
избори

0:14:04.520,0:14:05.460
ајде најновите

0:14:05.460,0:14:09.230
предвиде врз основа на корисникот Давид е исто така прогноза

0:14:09.230,0:14:10.690
на радио

0:14:10.690,0:14:13.870
Конзервативната Четириесет и три точка 52 многумина од нив се акумулираат

0:14:13.870,0:14:18.030
храброст не е достапна за секого да се избере еден Четириесет и девет за Алијансата

0:14:18.030,0:14:22.050
за шест и други добри долг плус три од тоа

0:14:22.050,0:14:25.730
таму беше да се види она што го имаме во моментот е на предвидување на либералната

0:14:25.730,0:14:27.030
на s_d_p_ осум

0:14:27.030,0:14:29.720
синглови од нивоа велиме Donavan

0:14:29.720,0:14:30.610
s_d_p_

0:14:30.610,0:14:32.610
со она што го сметаат за свој лак

0:14:32.610,0:14:36.429
YELLOWSTONE стандардно одберете бесплатен четири проститутки за меѓународно тело победи

0:14:36.429,0:14:38.010
во Шкотска

0:14:38.010,0:14:41.230
нив очајно во Мостар Њујорк комора на Долниот дом на ајде

0:14:41.230,0:14:44.800
види како тоа изгледа како да сме во делот на соба на двојката

0:14:44.800,0:14:48.400
бизниси, кои владата клупи не е во ред, мислам дека овие се трите

0:14:48.400,0:14:49.600
им се што сакаат

0:14:49.600,0:14:53.360
на Лабуристичката партија Господин Тејлор на Четириесет и девет и сите опозицијата

0:14:53.360,0:14:56.360
заедно ќе ги повлече од конзервативците и

0:14:56.360,0:15:00.580
предвидување Конзервативната Дејвид мнозинство од педесет

0:15:00.580,0:15:04.160
можете само споменати пари гасоводот храброст мислите на таа

0:15:04.160,0:15:07.649
Јас само сакам една работа Сум забележал, бидејќи на последните избори, сведоци и

0:15:07.649,0:15:10.050
зголемување на доминацијата на BRIDGEPORT

0:15:10.050,0:15:13.280
ние го нарекуваме американски тип

0:15:13.280,0:15:16.740
анкетите на секој насловната страница и една од водечките секој

0:15:16.740,0:15:17.970
корисно

0:15:17.970,0:15:19.790
Компјутерска графика

0:15:19.790,0:15:23.370
слика можност политичари кои никогаш не се зборува shizzle

0:15:23.370,0:15:26.790
прес конференции ii не мислам дека заслужува назив на САД

0:15:26.790,0:15:28.420
мене затоа што Америка

0:15:28.420,0:15:32.950
е внимателен и демократска земја, но стилот на Расмус Фејсбук

0:15:32.950,0:15:36.870
веројатно резултатите од две и се преземени во b_b_c_ мојот Бог, мислам

0:15:36.870,0:15:39.350
можете да размислувате за CBBC

0:15:39.350,0:15:41.640
функционира како диско

0:15:41.640,0:15:44.340
дека покриеноста беше многу повеќе емоции, и мислам дека

0:15:44.340,0:15:48.100
ќе најдете дека повеќето u_s_

0:15:48.100,0:15:50.910
само миг од возбуда и, секако, една од работите ми се

0:15:50.910,0:15:53.380
пропушти тука е навистина

0:15:53.380,0:15:54.509
искуства

0:15:54.509,0:15:56.850
на престој до и возбудени дури и

0:15:56.850,0:15:59.209
она што може да дома за ух ...

0:15:59.209,0:16:01.760
прогресивно неодамна

0:16:01.760,0:16:05.280
со овој потег визија да се размислува

0:16:05.280,0:16:08.500
само почекајте додека да добиеме дека еден од прав кој стана центар

0:16:08.500,0:16:11.610
нашиот прв повик од Честертон Индијана вас

0:16:11.610,0:16:13.890
или потешко

0:16:13.890,0:16:17.090
Тоа изгледаше како лево крило е во неволја во текот на

0:16:17.090,0:16:19.430
врати нивниот проблем тука

0:16:19.430,0:16:23.390
И мислам дека Крис уво инфекција во близина на вас знаат за nakki

0:16:23.390,0:16:27.650
Предлагам можеме да очекуваме да уште повеќе е можно од вообичаеното

0:16:27.650,0:16:30.430
ноќ

0:16:30.430,0:16:34.980
можете во секој случај кандидати

0:16:34.980,0:16:37.260
или брзо

0:16:37.260,0:16:39.980
знаете скриени ух ...

0:16:39.980,0:16:44.270
Paltalk ние партија овде во оваа земја се нарекува

0:16:44.270,0:16:47.740
ух ... ух ... демократски

0:16:47.740,0:16:50.150
Имаме неколку во мракот премин

0:16:50.150,0:16:52.200
на Демократската страна

0:16:52.200,0:16:54.780
Интерпол гласови

0:16:54.780,0:16:57.670
социјалдемократски

0:16:57.670,0:16:59.030
вид на обратна

0:16:59.030,0:17:00.910
Англиски фер, но ух ...

0:17:00.910,0:17:04.250
Мислам дека многу добри

0:17:04.250,0:17:09.199
тие не се идентификувани тука во вашата земја

0:17:09.199,0:17:13.020
ние навистина треба пред-страна

0:17:13.020,0:17:16.279
ух ... внимателно да се избегнува кога овие

0:17:16.279,0:17:20.400
да се спомене дека мислам дека киднапирање карпа со пред-страна

0:17:20.400,0:17:23.570
но мислам дека тоа е повеќе од

0:17:23.570,0:17:28.700
навистина не злобна тонови

0:17:28.700,0:17:32.150
Porto Шели

0:17:32.150,0:17:34.400
Првиот повик

0:17:34.400,0:17:35.139
ух ...

0:17:35.139,0:17:38.450
Демократи работи на Америка

0:17:38.450,0:17:41.890
ух ... имаат ресурси да го изврши

0:17:41.890,0:17:44.750
Но вие сте во право во велејќи дека

0:17:44.750,0:17:47.630
Советниците на нивните политики

0:17:47.630,0:17:51.080
и неколку членови на Конгресот, вклучувајќи витално значење членови на црно

0:17:51.080,0:17:53.920
Група

0:17:53.920,0:17:58.030
ќе дојде до изработка на конвенцијата ќе ја одобрат p_s_a_

0:17:58.030,0:18:02.070
движење на дебатата на Демократската конвенција што ух ... Deus EST вели

0:18:02.070,0:18:04.460
тоа е како

0:18:04.460,0:18:06.360
како на Лабуристичката партија во Велика Британија

0:18:06.360,0:18:07.380
хм ...

0:18:07.380,0:18:11.690
пишувам за седумдесет години на тој ден, но ние знаеме дека на Либералната партија

0:18:11.690,0:18:14.560
по долго време пред тие да се изгради доволно моќ

0:18:14.560,0:18:19.420
прогласи Лабуристичка партија на сопствените и мислам дека тоа ќе ги однесе

0:18:19.420,0:18:21.200
тоа ќе биде за кратко време

0:18:21.200,0:18:25.780
рекорд демократи наспроти Америка

0:18:25.780,0:18:28.150
Martin Калифорнија ви

0:18:28.150,0:18:35.150
диносаурус случај Ерик Рајт антички екстракт

0:18:59.030,0:19:01.540
Селтикс ужасно надвор

0:19:01.540,0:19:05.720
Прво на сите, во смисла на оружје што јас сакам да се вратам

0:19:05.720,0:19:09.270
некои отворањето коментари дека Крис го прави затоа што ух ... Мислам дека

0:19:09.270,0:19:14.620
тој е сосема во право, но има многу помалку ентузијазам во Велика Британија за ух ...

0:19:14.620,0:19:16.870
нуклеарно оружје ух ...

0:19:16.870,0:19:18.430
ух ... сите комплетни

0:19:18.430,0:19:22.299
изгледите за закани тие ги користат и така натаму како

0:19:22.299,0:19:27.540
неизвесен и некои од главните во САД и времето

0:19:27.540,0:19:29.040
Конзервативната партија

0:19:29.040,0:19:35.030
ух ... дефинитивно ух ... е на програмата ух ... задржување u_s_ бази

0:19:35.030,0:19:38.730
и тие исто така посветена на

0:19:38.730,0:19:40.500
продолжи

0:19:40.500,0:19:44.960
нарачки за Тритон оружје и

0:19:44.960,0:19:46.860
Мислам дека птиците

0:19:46.860,0:19:48.049
дури и ако тоа

0:19:48.049,0:19:51.019
ух ... дури и во редовите на Конзервативната партија tecnimont овој

0:19:51.019,0:19:52.900
кај помладите луѓе

0:19:52.900,0:19:56.170
постои многу поголема подготвеност да изгледаат многу сериозно ух ... прашања и

0:19:56.170,0:20:01.090
разоружување ух ... филмот што обично се наоѓаат во САД, што толку

0:20:01.090,0:20:05.580
директно на ова прашање на суд во првиот дел од прашањето

0:20:05.580,0:20:09.450
Мислам дека ќе треба да се земе во ред

0:20:09.450,0:20:11.739
вид на текст

0:20:11.739,0:20:16.120
ух ... дека ќе се обратите преку Британската избори

0:20:16.120,0:20:17.919
Конзервативна партија полицијата

0:20:17.919,0:20:20.809
ух ... како направи за да својата поддршка за ух ...

0:20:20.809,0:20:24.750
ух ... Американски линии на овој и, секако, јас не мислам дека додека

0:20:24.750,0:20:26.640
ух ...

0:20:26.640,0:20:31.490
дека она што ќе добиете некои ака натпреваруваат поддршка

0:20:31.490,0:20:33.610
На пример сите

0:20:33.610,0:20:36.050
ух ... сегашните лидери ух ...

0:20:36.050,0:20:39.360
ух ... се движат на Блискиот Исток

0:20:39.360,0:20:43.190
дури и најконзервативните во дури и најпознатите часовник хектари

0:20:43.190,0:20:47.630
ух ... на луѓе во Велика Британија се чини сосема скромни кога се ставаат против некои од

0:20:47.630,0:20:50.779
на луѓето околу него

0:20:50.779,0:20:52.159
на Лабуристичката партија

0:20:52.159,0:20:55.279
еднострана одлука да има нуклеарно оружје

0:20:55.279,0:20:58.130
никој не би го направиле Британија нуклеарна слободната иницијатива

0:20:58.130,0:21:00.910
што би значело две работи во нашиот случај би значело

0:21:00.910,0:21:04.120
Првиот отстранување на вашите бази Мајкл

0:21:04.120,0:21:07.230
право да не имаат шанса да гласаат за нив не нас, но

0:21:07.230,0:21:10.679
па да речеме тие Espace u_s_a_

0:21:10.679,0:21:11.440
ух ...

0:21:11.440,0:21:14.910
на Велика Британија, како тоа ќе се вклучат преправајќи се дека Велика Британија

0:21:14.910,0:21:18.010
но независно нуклеарна војна, па да знаете дека е потенцијален

0:21:18.010,0:21:18.950
економија

0:21:18.950,0:21:20.670
и огромна цена

0:21:20.670,0:21:23.770
Мислев дека врската се одржува од страна на прашањето на железничката

0:21:23.770,0:21:25.670
напад и бази биле

0:21:25.670,0:21:26.980
беше добар

0:21:26.980,0:21:29.860
хм ... и јас само јас само ќе кажам ова за него

0:21:29.860,0:21:34.799
Причината на британската јавност мислење беше толку силно против

0:21:34.799,0:21:38.020
учество одговор Фишман ослободиле Австрија

0:21:38.020,0:21:42.660
ух ... тоа беше изненадување многу луѓе колку голема одбивање да

0:21:42.660,0:21:45.700
се случи нападот не голем број на британски луѓе знаеле колку американските бази

0:21:45.700,0:21:46.870
измијте

0:21:46.870,0:21:49.680
носна обично се дискутира од страна на владата

0:21:49.680,0:21:52.780
и не беше свесен за САД би можеле да започнат воздушен напад врз други

0:21:52.780,0:21:55.170
земји и Велика Британија

0:21:55.170,0:21:57.940
ух ... Парламентот свесни за ова во печатот

0:21:57.940,0:22:00.620
и како реализираните

0:22:00.620,0:22:02.100
продлабочат ако сакате

0:22:02.100,0:22:03.710
продолжен

0:22:03.710,0:22:05.130
Ќе отиде во законот училиште

0:22:05.130,0:22:07.570
кога ќе го потпише овој договор кога договорот

0:22:07.570,0:22:13.330
кога оддел, но слушам дека тоа е се разбира никогаш не го најде било каква

0:22:13.330,0:22:16.630
ух ... демократски ратификувани и тоа не се случува да си отиде

0:22:16.630,0:22:19.770
ух ... Господин ги дискутираат во овој момент

0:22:19.770,0:22:21.520
и тие рекоа дели основа

0:22:21.520,0:22:23.590
не знам u_s_a_

0:22:23.590,0:22:25.680
само само во САД

0:22:25.680,0:22:29.590
Ајде да одиме да ви BURBANK Илиноис

0:22:29.590,0:22:35.090
BURBANK

0:22:35.090,0:22:39.580
Труд рече за време на процесот на селекција веруваат дека постои голема празнина

0:22:39.580,0:22:42.560
помеѓу тие што имаат и оние кои немаат

0:22:42.560,0:22:45.570
се прошири на она што ќе биде

0:22:45.570,0:22:46.440
дури и така јас би

0:22:46.440,0:22:51.490
евоцираат звучи малку ми

0:22:51.490,0:22:53.600
дефинитивно

0:22:53.600,0:22:57.150
Тоа сигурно е испратен во распределбата на приходот во Велика Британија

0:22:57.150,0:22:58.040
ух ...

0:22:58.040,0:23:02.180
QuickBooks значење ул во нивната тужба е два p_m_

0:23:02.180,0:23:03.549
Кога велам дека

0:23:03.549,0:23:08.240
ќе биде основната стратегија зад Конзервативната влада во Британија

0:23:08.240,0:23:11.560
е да се обиде да се преселат во Велика Британија

0:23:11.560,0:23:12.570
систем

0:23:12.570,0:23:16.060
кој ќе се генерира ризница подобра мотивација речиси сигурно

0:23:16.060,0:23:17.890
на дел од конзервативни

0:23:17.890,0:23:20.630
хм ... постои силно верување дека мора да се капе надолу ефект

0:23:20.630,0:23:24.480
ух ... ух ... и

0:23:24.480,0:23:26.960
ух ... знаете

0:23:26.960,0:23:29.330
ух ... во прилог

0:23:29.330,0:23:31.539
на

0:23:31.539,0:23:33.620
но тоа не е важно да се направи нешто

0:23:33.620,0:23:34.900
прилично радикални

0:23:34.900,0:23:36.500
на лек

0:23:36.500,0:23:40.419
SLU роднина економски пад дека Велика Британија очајно болни

0:23:40.419,0:23:43.429
во текот на долг временски период

0:23:43.429,0:23:45.200
Мислам дека имаше голема доза на

0:23:45.200,0:23:49.100
самосвест за тоа

0:23:49.100,0:23:54.080
повеќе пазарно-ориентирани работа во заедницата ефикасно

0:23:54.080,0:23:54.909
Тоа ќе

0:23:54.909,0:23:56.470
вклучени

0:23:56.470,0:23:59.890
поголемо достоинство, на економска нееднаквост

0:23:59.890,0:24:01.130
бомби

0:24:01.130,0:24:03.280
И тука е голем префрлуваат

0:24:03.280,0:24:06.350
аргументот, но штом синдром за некои

0:24:06.350,0:24:08.179
ух ... Еден човек ќе добие бенефиции

0:24:08.179,0:24:10.520
кои би можеле да се шири

0:24:10.520,0:24:14.210
поопшто од страна на заедницата, никој не би всушност богатство на

0:24:14.210,0:24:18.050
помогне на луѓето кои не можат да си помогнат самите себеси, па сакам да го стори

0:24:18.050,0:24:22.539
многу за ова е од една страна да залак куршум и каже ДА

0:24:22.539,0:24:23.990
на некој начин

0:24:23.990,0:24:25.460
либерална позиција

0:24:25.460,0:24:26.380
да се обратите за

0:24:26.380,0:24:28.340
Една форма на општествена организација

0:24:28.340,0:24:31.220
поголем степен на нееднаквост во

0:24:31.220,0:24:32.930
но со Систинската како нов

0:24:32.930,0:24:35.760
моторот за производство на многу работи, вреден

0:24:35.760,0:24:37.839
Сакам да ги задржи овие две работи заедно хипотека

0:24:37.839,0:24:41.610
е можно, па како Крис вели дека нееднаквоста

0:24:41.610,0:24:44.720
се вклучени во правењето на таков потег е неприфатливо

0:24:44.720,0:24:48.019
Јас ќе биде интересно да се види дали има некои други во јуни

0:24:48.019,0:24:52.480
ух ... која може да биде да се произведуваат повеќе позитивни концерт

0:24:52.480,0:24:55.340
добро внимание на нашите Бакстер

0:24:55.340,0:25:00.950
публика што ух ... и хегемонија заработи благодарни

0:25:00.950,0:25:02.320
Искрен за тоа, и затоа направете го

0:25:02.320,0:25:04.360
Тачер трудот ...

0:25:04.360,0:25:07.250
она што ја прави шоу ух ... factura

0:25:07.250,0:25:12.650
дека таа го прифати фактот на Велика Британија немилосрдни за тоа, бидејќи

0:25:12.650,0:25:14.519
приход и тоа ќе заврши

0:25:14.519,0:25:17.420
Многу најубавите online болница во Вашингтон

0:25:17.420,0:25:21.670
ух ... но тоа Xin само-свесен Слава на Бога

0:25:21.670,0:25:23.510
хм ... назад коленото

0:25:23.510,0:25:27.060
Ова е исто така причина зошто нејзините толку животот ќе ја имаат, но тоа е исто и причината зошто таа заслужува

0:25:27.060,0:25:28.290
кредитни

0:25:28.290,0:25:29.350
Но, таа не

0:25:29.350,0:25:31.340
преправаме дека тоа може или треба да

0:25:31.340,0:25:34.970
е забрането во светлината

0:25:34.970,0:25:40.049
примерок тоа е она што ние зборуваме за

0:25:40.049,0:25:44.620
Тоа е основната линија алатка да престанат

0:25:44.620,0:25:45.719
се врати на оваа

0:25:45.719,0:25:48.940
Бидејќи мислам дека на оваа тема на нееднаквост мора да се направи разлика

0:25:48.940,0:25:51.149
помеѓу нееднаквоста претендираат за доброто

0:25:51.149,0:25:52.490
На нееднаквоста

0:25:52.490,0:25:56.809
ух ... сите сол се расправа ќе дојде и работат добро

0:25:56.809,0:25:58.340
пазарна економија

0:25:58.340,0:26:02.340
несигурност дека сите видови на форми на нееднаквост оној што тие го направија

0:26:02.340,0:26:06.679
во многу многу места кои г-ѓа Тачер и јас би се погоди поголемиот дел од

0:26:06.679,0:26:09.399
Но, дури и конзервативна партија во корист на погледи

0:26:09.399,0:26:13.340
спаси стариот многу симпатична мислам велат дека некои од луѓето одење дома или

0:26:13.340,0:26:13.960
во тој

0:26:13.960,0:26:16.720
патерналистичкиот толкување на конзерватизмот би

0:26:16.720,0:26:19.659
Би сакал некои други форми на нееднаквоста, но, но

0:26:19.659,0:26:22.590
традиционалните сопственици би биле двојно-резервира за да ги направи

0:26:22.590,0:26:23.729
ние го задржуваме

0:26:23.729,0:26:27.209
во замена за да разговараат со многу да се направи со жените во затворениот на

0:26:27.209,0:26:30.260
малку значи либерален Нов

0:26:30.260,0:26:32.120
ух ... раст

0:26:32.120,0:26:35.560
осум во обид да ги реши проблемите на Велика Британија Јас тој мислам

0:26:35.560,0:26:37.460
Нема потреба да се мисли дека е доволно

0:26:37.460,0:26:41.110
само запирање од страна да се каже сите овие работи непожелни карактеристики на нивните

0:26:41.110,0:26:41.889
shoul

0:26:41.889,0:26:44.649
но ситуацијата дека Велика Британија непожелни карактеристики

0:26:44.649,0:26:48.539
Мислам ако ви смета ако излезе за двете од нас ух ... А релативно млади

0:26:48.539,0:26:51.990
Но мислам дека во животот на двете од нас како човек

0:26:51.990,0:26:55.310
ух ... земји на континентот на Европа и кога ќе ни ги скрши

0:26:55.310,0:26:55.980
млади

0:26:55.980,0:26:58.870
ух ... дека ќе бидат погодени во различни начини од страна на состанокот на многу

0:26:58.870,0:27:00.539
убава, но малку да ја поправите тоа

0:27:00.539,0:27:04.309
Недефиниран пари на овој, туку и во Европа, вклучувајќи го и северниот дел од големото

0:27:04.309,0:27:05.120
градот

0:27:05.120,0:27:08.110
ух ... бев одушевен од фактот дека кога таа е постара

0:27:08.110,0:27:11.570
богатство на една земја, која навистина само да се најде во контекст на

0:27:11.570,0:27:12.720
Велика Британија домашни

0:27:12.720,0:27:16.690
палците надолу се каже за сигурно е дека целиот спектар Претпоставувам дека тоа се обиде

0:27:16.690,0:27:17.460
пред

0:27:17.460,0:27:20.880
Велосипеди конзервативна најблиската тело како може да оди никаде

0:27:20.880,0:27:23.810
стане барем се обиде

0:27:23.810,0:27:26.570
осум решение за ова, и тоа е одбиен

0:27:26.570,0:27:28.089
Мислам дека треба да се слушне е

0:27:28.089,0:27:29.399
е, всушност,

0:27:29.399,0:27:32.450
употреблива алтернатива

0:27:32.450,0:27:38.560
echols Сан Диего вас

0:27:38.560,0:27:45.560
и

0:27:46.980,0:27:53.980
но

0:29:07.860,0:29:10.250
додека јас се согласувам со него

0:29:10.250,0:29:13.549
граѓани под 1430 сега

0:29:13.549,0:29:15.149
ух ...

0:29:15.149,0:29:18.340
зад беа среќни да се каже дека е честа појава, но постои вазна е прашање

0:29:18.340,0:29:20.210
тоа беше за да се исполнат и

0:29:20.210,0:29:23.430
Јас би рекол во врска со тоа

0:29:23.430,0:29:27.760
бидејќи јас бев четириесет 05:00 Многу, многу силно државно контролирана економија

0:29:27.760,0:29:30.230
но исто така и многу капиталистички

0:29:30.230,0:29:34.040
и интересите на другата точка на интерес Тачер

0:29:34.040,0:29:38.080
таа ух ... Верувам

0:29:38.080,0:29:40.460
Велика Британија е во некоја смисла на социјалистичката избори

0:29:40.460,0:29:42.690
општество

0:29:42.690,0:29:46.520
скорешната структурна запленети на премиерот

0:29:46.520,0:29:48.650
ух ... ова е глупост мислење

0:29:48.650,0:29:51.340
теорија не се вклопуваат со било кој познат фактор

0:29:51.340,0:29:54.820
не е сосема напиша на својата моќ, за тоа сигурно е точно

0:29:54.820,0:29:58.340
дека тоа е за неефикасна јавна сопственост

0:29:58.340,0:30:01.230
Многу занает синдикатите јас би го нарекол

0:30:01.230,0:30:02.279
Синдикатите

0:30:02.279,0:30:05.049
едноставно дејствува синдикати за заштита на членовите може да

0:30:05.049,0:30:08.980
Да се ​​жали на водата рејтингот

0:30:08.980,0:30:10.580
и голем сомнеж

0:30:10.580,0:30:14.000
на субвенцијата во случај на било бизнис, кој има некои проблеми

0:30:14.000,0:30:16.860
и повеќето од нив конзервативната влада конзервативни

0:30:16.860,0:30:18.460
ух ... национализиран

0:30:18.460,0:30:20.080
Ролс-Ројс тоа е многу едноставна

0:30:20.080,0:30:22.180
право

0:30:22.180,0:30:25.980
Така што една мора да се каже дека барем во теорија Тачер

0:30:25.980,0:30:28.169
ух ... Не верувам дека сите

0:30:28.169,0:30:29.559
тоа

0:30:29.559,0:30:33.220
и веруваат дека најпрофитабилна отколку пиратеријата

0:30:33.220,0:30:39.100
ух ... и така натаму, но јас ќе одам во текот основни работи парична казна

0:30:39.100,0:30:42.510
во фактот дека даночните отстапки оглед на ова ќе биде малку

0:30:42.510,0:30:45.870
бизниси

0:30:45.870,0:30:46.630
се случи б

0:30:46.630,0:30:50.159
готово, но тоа

0:30:50.159,0:30:52.730
Мајкл

0:30:52.730,0:30:55.429
две работи на прво место

0:30:55.429,0:30:57.930
едно нешто што мислам дека многу

0:30:57.930,0:31:00.420
премногу луѓе во Велика Британија

0:31:00.420,0:31:03.390
начинот на

0:31:03.390,0:31:05.370
многу луѓе апостол

0:31:05.370,0:31:07.070
на настанот

0:31:07.070,0:31:08.149
користејќи ги

0:31:08.149,0:31:09.560
муниција

0:31:09.560,0:31:11.450
ух ... нејзините

0:31:11.450,0:31:13.750
навистина доста мрачни начин

0:31:13.750,0:31:17.220
невини луѓе немаат право

0:31:17.220,0:31:20.580
место, но вистинското време десната квалификации навистина не имаат

0:31:20.580,0:31:23.090
Вториот Чарлс u_n_ во

0:31:23.090,0:31:25.639
ух ... многу различни места, особено

0:31:25.639,0:31:29.559
ух ... големите државни претпријатија, но овој вид на e пренесените овластувања

0:31:29.559,0:31:34.010
во голема мера во приватниот бизнис

0:31:34.010,0:31:35.610
Ако некој го покажува

0:31:35.610,0:31:36.529
иницијатива

0:31:36.529,0:31:39.039
ух ... и покрај тоа што може да се изјави

0:31:39.039,0:31:42.230
Ако тие ух ... се чувствува не во соодветна квалификации како

0:31:42.230,0:31:43.510
на надеж

0:31:43.510,0:31:46.499
и, секако, една работа мислам дека тој е многу

0:31:46.499,0:31:48.530
впечатлива

0:31:48.530,0:31:50.330
активности

0:31:50.330,0:31:52.330
конзервативна под thatched покрив

0:31:52.330,0:31:54.920
една недела за да се обиде да се пробие

0:31:54.920,0:31:58.090
овој длабоко институции и

0:31:58.090,0:32:01.920
Да, имам нешто што се чини дека многу тешко да се направи

0:32:01.920,0:32:05.090
со тие дефинитивно се заработи оваа особено метал во начинот на

0:32:05.090,0:32:05.979
дека никој друг не

0:32:05.979,0:32:08.590
зори полк и за зрелоста на Ш ...

0:32:08.590,0:32:09.450
постои

0:32:09.450,0:32:13.960
Ние сме само неколку минути, но трудот ... дозволете ми да кажам Нама можеби пати

0:32:13.960,0:32:15.340
Тоа е многу впечатлива

0:32:15.340,0:32:16.940
сте направиле видео

0:32:16.940,0:32:18.599
ух ... Тие никогаш нема да ја обидат

0:32:18.599,0:32:21.800
расте навистина дури и вашиот пикник

0:32:21.800,0:32:25.070
видео од земјата никогаш нема да се обиде пред и поради некоја причина

0:32:25.070,0:32:28.320
огромна сила во четиринаесет точки

0:32:28.320,0:32:31.210
Русија и во анкетите што утрото

0:32:31.210,0:32:33.080
потенцира десет

0:32:33.080,0:32:34.740
одржи говор во Велс

0:32:34.740,0:32:37.980
можно превозот

0:32:37.980,0:32:41.200
Па јас прашам е број

0:32:41.200,0:32:46.000
покажи ми живот

0:32:46.000,0:32:50.009
Доаѓаме од илјада генерации на работници војници

0:32:50.009,0:32:52.160
Игри планови

0:32:52.160,0:32:54.340
ух ... занаетчии занаетчија

0:32:54.340,0:32:57.470
тоа е затоа што на нето вредност

0:32:57.470,0:32:59.710
тоа е затоа што ние читаме

0:32:59.710,0:33:02.049
тоа беше за една недела, не, тоа не беше

0:33:02.049,0:33:04.080
и тоа беше бидејќи ние никогаш не сум размислувал

0:33:04.080,0:33:08.349
знаете како да се забавуваат кога парите никогаш не сме имале било од кутиите, велејќи дека тоа е

0:33:08.349,0:33:10.000
едноставна работа со високо образование

0:33:10.000,0:33:12.310
Сега факт дека во Велика Британија

0:33:12.310,0:33:18.430
во 1987 година и ако ви се допаѓа тој и таков огромен

0:33:18.430,0:33:21.100
толку многу луѓе се препознаат

0:33:21.100,0:33:22.140
се јавуваат

0:33:22.140,0:33:25.019
е тешка осуда на запад

0:33:25.019,0:33:26.950
луѓето знаат дека треба да

0:33:26.950,0:33:28.610
тие имаат нивните родители

0:33:28.610,0:33:30.170
ножеви потроши

0:33:30.170,0:33:33.110
метод, без можност за цена причини

0:33:33.110,0:33:35.360
и кој се уште е најважниот факт за

0:33:35.360,0:33:36.789
за нашата земја и IFP

0:33:36.789,0:33:38.980
Затоа се вклопуваат

0:33:38.980,0:33:43.279
ракување и илузија

0:33:43.279,0:33:47.880
но она е дека тоа е многу вид на пазарот на труд институции партија

0:33:47.880,0:33:48.800
потоа

0:33:48.800,0:33:50.779
ух ... на историските и

0:33:50.779,0:33:54.179
неговиот татко можеше да се види дека ќе биде уште еден показател дека ако тие не

0:33:54.179,0:33:56.169
значи дека тие ќе бидат подготвени да се движат подалеку од

0:33:56.169,0:33:57.880
како

0:33:57.880,0:34:00.380
цемент во луѓето

0:34:00.380,0:34:02.809
ух ... вид на стапици дека тие се

0:34:02.809,0:34:07.600
сите единици доделена ограбен сите и тоа е навистина убаво работа страни да

0:34:07.600,0:34:09.610
Најмалку cum laude Реган веројатно

0:34:09.610,0:34:13.769
и тоа изгледа како тие не двоумете се да се разбере е дека сопствени

0:34:13.769,0:34:16.990
начин тие сакаат водење на ограда и ух ...

0:34:16.990,0:34:20.229
Riddhi на многу начини направени проблем

0:34:20.229,0:34:24.519
и секако манија одликува со сите

0:34:24.519,0:34:27.960
Полицијата на тековната Конзервативната влада предумвам намалување

0:34:27.960,0:34:28.860
безмилосни

0:34:28.860,0:34:33.450
но тоа е радикален обид да се фати чекор со технологијата за решавање на проблемите

0:34:33.450,0:34:34.459
кога тоа е направено

0:34:34.459,0:34:37.679
од друга страна на проблемот во однос на Лабуристичка партија

0:34:37.679,0:34:38.620
Проектот

0:34:38.620,0:34:39.559
и тоа беше тоа

0:34:39.559,0:34:43.499
Тоа е како да дури и големи проблеми и ух ... ние се грижиме за нив и ние ќе

0:34:43.499,0:34:45.429
нешто

0:34:45.429,0:34:49.529
Што беше, всушност, владата ја не беше само страшно неспомнати или

0:34:49.529,0:34:50.669
каде што беше

0:34:50.669,0:34:52.480
тоа изгледа како да нема

0:34:52.480,0:34:54.469
почна да повикува назад

0:34:54.469,0:34:57.899
зад ист вид на традиционалните институтот

0:34:57.899,0:35:01.210
ух ... особено во однос на синдикалното движење во Британија

0:35:01.210,0:35:04.529
на многу начини и II мислам на некои од камењата се прави

0:35:04.529,0:35:05.329
ух ... ух ...

0:35:05.329,0:35:07.769
но доста сите ја прифатат

0:35:07.769,0:35:09.789
најголемиот Coolsat

0:35:09.789,0:35:13.529
Ајде да одиме назад кон вас свесно Њутн Масачусетс

0:35:13.529,0:35:19.769
Хари ух ... Ви благодариме

0:35:19.769,0:35:22.999
право

0:35:22.999,0:35:29.999
таму

0:35:33.279,0:35:36.479
непоправлива

0:35:36.479,0:35:38.639
Пери

0:35:38.639,0:35:41.849
чекор

0:35:41.849,0:35:48.140
Жал посиромашните

0:35:48.140,0:35:50.719
поврзани субјекти или

0:35:50.719,0:35:52.349
избори

0:35:52.349,0:35:54.519
за

0:35:54.519,0:36:00.289
ух ...

0:36:00.289,0:36:02.829
Мостар дефинитивно понуди

0:36:02.829,0:36:07.389
големите новите женски британски демографијата очигледно озборувања МАТ

0:36:07.389,0:36:09.419
го прави многу драматични ух ...

0:36:09.419,0:36:12.749
Стар пријател на мој имаше место за прв пат минатата ноќ во Тенеси

0:36:12.749,0:36:16.829
сумирани во опаѓање бродоградба номинална такси

0:36:16.829,0:36:21.159
погледне во содржината на некои задржи неговиот депозит Мексико, но врз основа

0:36:21.159,0:36:23.509
Куќа гласови

0:36:23.509,0:36:25.539
и мојот пријател Крис Mullin

0:36:25.539,0:36:29.539
целосна верзија трибјун износ се види на патот ух ... се зголеми нивната мнозинство во

0:36:29.539,0:36:32.429
некои од нив испратени од нешто јадев тинејџерски

0:36:32.429,0:36:34.969
сега тие битови муслимански кастинг цена

0:36:34.969,0:36:37.779
тоа е работничката класа градот

0:36:37.779,0:36:40.839
дрво Виторија да го спаси својот живот трудот ...

0:36:40.839,0:36:42.499
но овие птици

0:36:42.499,0:36:46.049
едноставно изберете повеќе болка

0:36:46.049,0:36:48.720
Ако времето беше пропорционална застапеност имате многу различни

0:36:48.720,0:36:50.979
шири

0:36:50.979,0:36:55.069
Obits и седишта низ целата земја и мислам дека тие се од Шкотска и

0:36:55.069,0:36:57.159
Велс

0:36:57.159,0:37:00.680
едвај предавање некој за владејачката партија

0:37:00.680,0:37:03.459
Морисеј чиста енергија и

0:37:03.459,0:37:05.329
и третата партија

0:37:05.329,0:37:06.559
места во

0:37:06.559,0:37:11.729
Вашингтон училиште

0:37:11.729,0:37:14.909
За жал, нешто во британскиот расположение

0:37:14.909,0:37:16.699
целосно се согласувам со

0:37:16.699,0:37:21.649
тоа е против fudging Обединетите изборот ќе биде многу јасен победник

0:37:21.649,0:37:25.159
се појавуваат низ општата донесување одлуки избор во таа

0:37:25.159,0:37:27.639
никогаш не ќе го извади во опција

0:37:27.639,0:37:31.159
многу мали партии, често поставување да се заедно и да ја поправите тоа во

0:37:31.159,0:37:34.149
чад исполнет соби меморандум демократски

0:37:34.149,0:37:37.769
па тоа е фер да се каже дека на далеку левата канцеларија Ка злато рудари унија

0:37:37.769,0:37:39.849
врска

0:37:39.849,0:37:42.889
и во центарот вистинските луѓе на работа и

0:37:42.889,0:37:49.889
дека тоа само convo топла

0:37:50.199,0:37:53.149
ако може да се добие во оваа позиција малку некои

0:37:53.149,0:37:56.259
тоа е таму и тоа е точно тоа е малку непредвидливото

0:37:56.259,0:38:00.479
ух ... дефинитивно еден мој пријател микрофони услови

0:38:00.479,0:38:02.000
се намали не им се допаѓаат, но

0:38:02.000,0:38:05.859
ух ... мнозинство, но многу мало мнозинство ух ... во

0:38:05.859,0:38:09.389
на првите десет, а другиот други такви случаи

0:38:09.389,0:38:11.620
Мислам дека впечатлива и

0:38:11.620,0:38:14.809
кога тоа се случува да се следи мојот iPhone сите кученца

0:38:14.809,0:38:17.059
вртење на Малтешкиот

0:38:17.059,0:38:18.849
степенот до кој

0:38:18.849,0:38:20.459
ух ... луѓе

0:38:20.459,0:38:22.020
навистина луѓе

0:38:22.020,0:38:24.849
и чувајте ги во нивната работа

0:38:24.849,0:38:30.770
обично јас владиниот сектор или во тешката индустрија

0:38:30.770,0:38:32.759
помогна од страна на владата

0:38:32.759,0:38:39.319
А бенд последици кои дури и во области со многу висока стапка на невработеност

0:38:39.319,0:38:42.899
ух ... тие имаат можност за разни владини програми за поттикнување на

0:38:42.899,0:38:43.990
луѓето да почнат

0:38:43.990,0:38:45.130
дека тоа е

0:38:45.130,0:38:48.049
во мал начин

0:38:48.049,0:38:50.259
релативно мал

0:38:50.259,0:38:52.869
имам да кажам ми се чини дека

0:38:52.869,0:38:57.609
ух ... е на пумпата ефективна Север-Југ јаз не е време култура

0:38:57.609,0:39:00.529
создадени во некои области да престанат

0:39:00.529,0:39:01.679
така што

0:39:01.679,0:39:03.390
надвор од некои традиционални

0:39:03.390,0:39:06.720
но ii мислите дека никогаш не паѓа форма на индустријата

0:39:06.720,0:39:09.710
и мораше да биде во опаѓање, бидејќи овие ух ... проблеми во индустријализираните

0:39:09.710,0:39:11.619
земји

0:39:11.619,0:39:13.989
во конкуренција со

0:39:13.989,0:39:16.679
луѓето иницијатива и тоа беше во овој случај

0:39:16.679,0:39:20.409
unquote сигурни дека тоа е голема работа и и и тешко е да се дури и се смета

0:39:20.409,0:39:22.269
да се разгледа

0:39:22.269,0:39:26.539
владините политики компјутери базен шоу, но ух ... А политика

0:39:26.539,0:39:29.319
рече реагира на ова лице

0:39:29.319,0:39:32.720
но во суштина велејќи дека проблемот е пресоздава

0:39:32.720,0:39:35.279
тоа се случува да ви помогне

0:39:35.279,0:39:38.700
како пропорционална застапеност и II мислат дека лицето е во право за ова

0:39:38.700,0:39:42.829
со еден можен исклучок е пропорционална застапеност е типично

0:39:42.829,0:39:44.370
нешто што треба храна

0:39:44.370,0:39:49.650
партија во Британија велат идеја израелски мајка, но ух ... Вработување на

0:39:49.650,0:39:53.099
корист се промени премногу голема, но можностите во Велика Британија

0:39:53.099,0:39:57.239
Она што е во корист на сите две големи кутии Британија, па така што тие

0:39:57.239,0:40:01.160
ќе биде многу веројатно нема да се согласат да направи потег

0:40:01.160,0:40:02.660
дури и ако сте на губитничката страна

0:40:02.660,0:40:04.670
затоа што тие сакаат да ги прилично лошо

0:40:04.670,0:40:05.859
ух ... од

0:40:05.859,0:40:07.380
Еден поинаков елемент на него

0:40:07.380,0:40:11.160
дека кога се применува како во рамките на Конзервативната партија и на трудот

0:40:11.160,0:40:11.839
партија

0:40:11.839,0:40:15.689
имате луѓе кои имаат став дека некои многу радикални мерки се потребни за да се

0:40:15.689,0:40:19.390
очајни проблеми како тие одат или начин да се покаже

0:40:19.390,0:40:22.099
аа систем

0:40:22.099,0:40:26.279
ух ... најверојатно, за да бидете сигурни, но нема акција

0:40:26.279,0:40:27.440
поп во и тој

0:40:27.440,0:40:31.079
непријател надвор драматично

0:40:31.079,0:40:34.589
на еден клип од Лабуристичка партија на трудот партиските лидери извинете последен

0:40:34.589,0:40:38.819
ноќ што сакаме да го видиме

0:40:38.819,0:40:40.220
Muna скенер ух ...

0:40:40.220,0:40:43.790
ух ... наречен сон билет дека постои ништо што стои во Пацификот

0:40:43.790,0:40:44.449
фирма

0:40:44.449,0:40:49.999
И контрола од самиот почеток тие не би го изгубите голем дел од

0:40:49.999,0:40:52.029
како тоа ќе доведе

0:40:52.029,0:40:53.180
Мекарти

0:40:53.180,0:40:55.889
конечна директорот мексиканскиот

0:40:55.889,0:40:57.849
Кога јас прв пат конечниот кампања

0:40:57.849,0:41:01.079
Ние поправка на работнички партии се случило вечерва

0:41:01.079,0:41:02.889
како голема национална партија

0:41:02.889,0:41:05.959
луѓе кои зборуваат или болест

0:41:05.959,0:41:09.099
Но смртта на љубовта дел индустриски andres

0:41:09.099,0:41:13.180
зборува за веќе не нудат спакувани во политички заборав

0:41:13.180,0:41:17.729
Она што се случува во ред за некои од нив, со оглед на алтернативни

0:41:17.729,0:41:20.689
да одговори

0:41:20.689,0:41:25.809
те обвинам тебе Џим веб простор

0:41:25.809,0:41:28.979
извонреден причини сакав да се отстранат

0:41:28.979,0:41:33.309
тоа е добро тој е трудот ... ќе мора да се каже дека се разбира

0:41:33.309,0:41:34.859
ух ... факт е без

0:41:34.859,0:41:37.019
нивната партија ја изгуби

0:41:37.019,0:41:40.359
три последователни избори

0:41:40.359,0:41:41.999
без сенка

0:41:41.999,0:41:45.949
од најтешките решение на слободни пораз

0:41:45.949,0:41:50.099
жена која потсмеваа својата прва оценка странката има право

0:41:50.099,0:41:52.199
екстремистичките за тоа

0:41:52.199,0:41:53.380
таа самата, бидејќи

0:41:53.380,0:41:56.579
torrent

0:41:56.579,0:41:58.209
извршување како што рече да се кандидира

0:41:58.209,0:42:00.809
ух ... но таа се најде нешто

0:42:00.809,0:42:03.279
ух ... во британскиот предавања

0:42:03.279,0:42:08.589
обидете се инсистираше да чекаат за Дизни се зголеми во близина на не-политички кампањи

0:42:08.589,0:42:09.769
един реплика

0:42:09.769,0:42:14.419
сега тоа е сериозен пораз ние можеби ќе сакате да се преправам поинаку,

0:42:14.419,0:42:15.769
дел од dimensionality

0:42:15.769,0:42:20.010
поправка на Лабуристичка партија трошоци на Алијансата читање партија, сепак добро

0:42:20.010,0:42:23.660
луѓето треба да бидат, но тој ќе им даде жив да се зборува за три

0:42:23.660,0:42:24.849
партии

0:42:24.849,0:42:28.759
ух ... факт е дека во моментов има три партискиот систем

0:42:28.759,0:42:33.460
Тој е неверојатно ух ... работат дозволуваат дури мобилизираат сите анти Тори Burch

0:42:33.460,0:42:36.219
што беше порано да биде во можност да го стори напор

0:42:36.219,0:42:38.809
и ако вие сте слободни партиски Велика Британија труд Комитетот да има мнозинство

0:42:38.809,0:42:39.999
Владата

0:42:39.999,0:42:42.239
и така јас мислам господине, на флејта

0:42:42.239,0:42:44.999
Тековната како ништо Yes ако можев

0:42:44.999,0:42:49.390
Мислам дека една карактеристика на Лабуристичка партија компанијата бере

0:42:49.390,0:42:53.589
ух ... очекуваме доста од наведените линија

0:42:53.589,0:42:55.309
тоа беше специјалитет во

0:42:55.309,0:42:58.829
пример, овие реклами

0:42:58.829,0:43:01.549
ух ... и неговата сопруга

0:43:01.549,0:43:04.960
треснав на парцели и потоа се чуваат на начин кој не за разлика од Ш ...

0:43:04.960,0:43:05.760
ух ... ќе

0:43:05.760,0:43:09.349
претседател и неговата сопруга во вакви претходни филмови

0:43:09.349,0:43:11.039
внимание

0:43:11.039,0:43:13.030
и интерес на сите овие луѓе

0:43:13.030,0:43:16.349
во начинот на кој многу симптоматично и се однесуваат на

0:43:16.349,0:43:18.469
доделен

0:43:18.469,0:43:20.899
за да се спаси Лабуристичка партија

0:43:20.899,0:43:24.539
базирани Aidid

0:43:24.539,0:43:27.229
ух ... периодите

0:43:27.229,0:43:30.799
аргумент од деветнаесет

0:43:30.799,0:43:32.280
Тоа е навистина во Британија

0:43:32.280,0:43:34.599
ух ... политичките ставови избирачки

0:43:34.599,0:43:36.659
утврдени во многу начини

0:43:36.659,0:43:38.889
луѓе како економски статус

0:43:38.889,0:43:41.709
природата на работата тие се важни, па

0:43:41.709,0:43:46.500
За жал, на Лабуристичката партија во овој поглед е ух ... поткопа

0:43:46.500,0:43:49.020
неговиот неприроден база на луѓе кои

0:43:49.020,0:43:53.019
ух ... навистина се развие целосна би гласале за труд партија како што тоа го правеа

0:43:53.019,0:43:56.059
им овозможат на себе сега од 1945 година

0:43:56.059,0:43:59.460
е постепен процес на дестабилизација сите такви

0:43:59.460,0:44:03.500
коленото непредвидлива поддршка разбирање нешто што постепено либералната

0:44:03.500,0:44:04.740
партија има зедов

0:44:04.740,0:44:08.310
ух ... кога социјалдемократите им се придружија тие само продолжив

0:44:08.310,0:44:10.729
значи дека немаше, немаше

0:44:10.729,0:44:14.579
за големи ограничени на simpy продолжување на трендот што беше

0:44:14.579,0:44:19.259
но овие луѓе да се контролира типични за Мајк низ градот пејзаж

0:44:19.259,0:44:23.650
и нивната борба ќе има луѓе кои би можело да биде, најверојатно, реакции

0:44:23.650,0:44:28.099
намалена кучка Лабуристичката партија

0:44:28.099,0:44:32.089
дефинитивно Лабуристичка партија не, како и, подобро од една

0:44:32.089,0:44:33.349
може да се очекува

0:44:33.349,0:44:38.099
несвесни за вечер да биде став во врска со начинот на

0:44:38.099,0:44:43.059
птици и таков вид на поддршка кога мислам на Работничката партија

0:44:43.059,0:44:45.390
тоа беше претрпувајќи улога која на различни видови

0:44:45.390,0:44:47.589
зависи од она што јас претходно

0:44:47.589,0:44:49.579
помалку самата партија

0:44:49.579,0:44:53.969
ух ... blooper подготвени подготвени да го сврти грбот на своите корени

0:44:53.969,0:44:58.599
дозволете ми кажа Најџел компании и да се направи место за природата на областа, но

0:44:58.599,0:45:00.890
нивоа во Демократите во Сенатот во Велика Британија

0:45:00.890,0:45:04.479
Јас треба да биде многу тешко за нив да се задржат

0:45:04.479,0:45:07.829
Ајде да одиме во Портланд Орегон

0:45:07.829,0:45:14.829
стари опера

0:45:33.139,0:45:40.139
сега

0:46:03.979,0:46:10.979
ред

0:46:12.650,0:46:19.650
дека

0:46:54.410,0:46:58.479
многу

0:46:58.479,0:47:01.859
алатка за нас, но јас не значи да се имплицира дека американската база во Велика Британија

0:47:01.859,0:47:03.279
каже како САД

0:47:03.279,0:47:04.819
основни, но

0:47:04.819,0:47:05.620
ух ... дека

0:47:05.620,0:47:07.239
дека тие се дел од

0:47:07.239,0:47:10.839
САД за да присуствува

0:47:10.839,0:47:12.219
ух ...

0:47:12.219,0:47:16.569
бањи и Quintana основната каматна пример на она што

0:47:16.569,0:47:19.999
ух ... јасно е дека нивната главна Британска почва, но тие не се на

0:47:19.999,0:47:23.289
мост контрола на крстарење инфлација проектили

0:47:23.289,0:47:25.949
ух ... и тоа никогаш не беше договор

0:47:25.949,0:47:26.809
ух ... ако има

0:47:26.809,0:47:29.829
со другите земји во поставување настрана загради

0:47:29.829,0:47:33.880
или дали имало во парламентот, како што е овој што горива

0:47:33.880,0:47:36.969
па купи

0:47:36.969,0:47:40.189
Ако јас во такво нешто пред тоа време

0:47:40.189,0:47:42.509
богатство, па мислам дека ќе најдете

0:47:42.509,0:47:45.839
не сте сосема како што е во спротивност со в

0:47:45.839,0:47:47.009
не е тоа што премногу

0:47:47.009,0:47:48.249
А две нивоа

0:47:48.249,0:47:55.249
не

0:47:57.289,0:48:04.289
заработуваат

0:48:26.420,0:48:30.489
v

0:48:30.489,0:48:33.869
алатка за нас, но јас не значи да се имплицира дека американската база во Велика Британија

0:48:33.869,0:48:35.280
каже како САД

0:48:35.280,0:48:36.829
основни, но

0:48:36.829,0:48:37.630
ух ... дека

0:48:37.630,0:48:39.249
дека тие се дел од

0:48:39.249,0:48:42.829
САД за да присуствува

0:48:42.829,0:48:44.219
ух ...

0:48:44.219,0:48:48.579
бањи и на Quintana се содржани во себе

0:48:48.579,0:48:51.909
ух ... не е јасно она што тие остануваат британската почва, но тие не се

0:48:51.909,0:48:55.299
Британскиот контрола на крстарење верзија проектили

0:48:55.299,0:48:57.979
ух ... и тоа никогаш не беше договор

0:48:57.979,0:48:58.819
ух ... ако има

0:48:58.819,0:49:01.829
со други земји настрана загради

0:49:01.829,0:49:05.889
или Дали некогаш сте биле во парламентот тврдоглав е она што горива

0:49:05.889,0:49:08.979
мора да бидат присутни

0:49:08.979,0:49:12.199
Ако не бев специфични за она што времето е сега

0:49:12.199,0:49:14.519
како за месец мај, па мислам дека ќе најдете

0:49:14.519,0:49:17.839
не сте сосема како што се спротивстави на в

0:49:17.839,0:49:19.009
не е лошо

0:49:19.009,0:49:20.160
А две нивоа

0:49:20.160,0:49:23.059
Европската економска заедница

0:49:23.059,0:49:25.709
огнена симетрични со две тешки

0:49:25.709,0:49:28.939
Јужноевропските земји како Грција

0:49:28.939,0:49:32.889
Токио не сосема да стапат во e_c_ и замрзнување

0:49:32.889,0:49:35.869
тоа отсекогаш бил многу потешко однос со НАТО

0:49:35.869,0:49:39.289
бидејќи тие навистина не ми се допаѓа

0:49:39.289,0:49:43.109
и Ш ... на ортодонтски дома

0:49:43.109,0:49:47.079
ух ... Мислам дека си во право дека иако постои

0:49:47.079,0:49:51.079
фисионен тренд тоа е она што мислам дека тоа е оној кој ух ... повеќе

0:49:51.079,0:49:54.049
Западна Европа

0:49:54.049,0:49:58.459
и да се создадат групи со цел да се ух ... Европа Тинејџери

0:49:58.459,0:50:01.779
мора да се брани сам на милост и немилост

0:50:01.779,0:50:03.459
или од страна на градот

0:50:03.459,0:50:04.949
Сега, во својата

0:50:04.949,0:50:07.599
Иако понекогаш сланина Ненси

0:50:07.599,0:50:09.519
апсолутно се уште

0:50:09.519,0:50:12.419
кул ѕирка училишта експресивен г-ѓа Тачер

0:50:12.419,0:50:15.439
таа не е голем дел од европските и никогаш не беше

0:50:15.439,0:50:17.119
особено

0:50:17.119,0:50:19.979
mailto добра

0:50:19.979,0:50:22.069
но ух ...

0:50:22.069,0:50:24.409
не е еден од оние кои имаат среќа

0:50:24.409,0:50:28.150
за навидум автоматско потчинување

0:50:28.150,0:50:30.399
правење на САД

0:50:30.399,0:50:34.319
во надворешната и безбедносната политика во замена на прашањето што го поставивте порано

0:50:34.319,0:50:36.400
Мислам дека

0:50:36.400,0:50:39.160
Нерон, кога таа кога вашиот претседател

0:50:39.160,0:50:40.699
само

0:50:40.699,0:50:44.689
висок европски државник, еден парадоксално може да најдете дека тоа ќе биде

0:50:44.689,0:50:47.029
туризмот тим

0:50:47.029,0:50:48.009
независни

0:50:48.009,0:50:52.400
и европските работа се разбира дека ќе биде многу интересен

0:50:52.400,0:50:54.909
бидејќи треба да биде

0:50:54.909,0:50:55.599
Лесли

0:50:55.599,0:50:56.669
овој

0:50:56.669,0:51:00.339
да биде нешто многу привлечни за идејата

0:51:00.339,0:51:04.289
ух ... Западна Европа доаѓање ќе биде одговорен за неговите родители и

0:51:04.289,0:51:05.109
хм ...

0:51:05.109,0:51:08.819
Јас мислам дека ќе имаат на подолг рок

0:51:08.819,0:51:12.419
дифузни ефекти на меѓународната сцена, бидејќи

0:51:12.419,0:51:14.549
ух ... мерки

0:51:14.549,0:51:15.730
САД

0:51:15.730,0:51:18.249
ух ... Можеби се

0:51:18.249,0:51:19.079
во

0:51:19.079,0:51:21.209
одбрана на запад е целина

0:51:21.209,0:51:24.079
ух ... вид Мислам дека погребот ќе лази заканува

0:51:24.079,0:51:25.430
ух ... а ако

0:51:25.430,0:51:27.749
или во Западна Европа ќе бидат вклучени

0:51:27.749,0:51:31.079
материјал со одбранбен став и мерки само за себе

0:51:31.079,0:51:34.579
ух ... тогаш тоа урнатините тешко за некој друг да ух ...

0:51:34.579,0:51:36.979
слика тоа и агресивно

0:51:36.979,0:51:38.910
проблеми

0:51:38.910,0:51:40.799
ух ... цената на оваа

0:51:40.799,0:51:44.479
ух ... Мислам ова е да се каже дека проблемите во лицето тропа

0:51:44.479,0:51:45.559
ух ... Европа

0:51:45.559,0:51:48.679
ух ... надвор од нивните

0:51:48.679,0:51:51.029
кој ќе ја плати за да ги разгледаме во тоа време

0:51:51.029,0:51:55.089
ух ... една од проблемот мислам дека се соочуваат единица во следните

0:51:55.089,0:51:57.369
ух ... мислам дека тој ќе се врати

0:51:57.369,0:51:59.909
кукла на декларираната политика

0:51:59.909,0:52:01.960
Оскари Ш првото нешто мама е ...

0:52:01.960,0:52:03.799
она што навистина се случило

0:52:03.799,0:52:07.749
ух ... ние навистина не било случај дека ух ...

0:52:07.749,0:52:11.299
ух ... Америка ќе биде поголемиот дел од постојните простори би го сакале овој би

0:52:11.299,0:52:14.199
со насоката малку скептичен за тоа што

0:52:14.199,0:52:17.859
но се претпоставува дека светот

0:52:17.859,0:52:19.030
и секое друго

0:52:19.030,0:52:22.609
Западно-европските влада вклучени во ситуација на многу да се

0:52:22.609,0:52:24.259
трошење и нозете

0:52:24.259,0:52:26.520
ќе се соочи со тоа што

0:52:26.520,0:52:28.069
или

0:52:28.069,0:52:32.119
задржи своето единствено нуклеарни сили е ќе се однесуваат и тоа е нешто

0:52:32.119,0:52:36.069
но Велика Британија, како таму долу дека кули се идентификува со него, но тоа е

0:52:36.069,0:52:37.939
страшно време

0:52:37.939,0:52:39.819
или

0:52:39.819,0:52:41.230
конвенционалните сили

0:52:41.230,0:52:42.589
ух ... ако некој гледа во тоа што

0:52:42.589,0:52:44.519
конвенционалните сили во Британија

0:52:44.519,0:52:48.909
трошоците за добивање понудени ова ниво во споредба со онаа на

0:52:48.909,0:52:53.559
u_s_s_r_ е сосема феноменален, исто така, ќе доведе до масовен потешко отколку бел

0:52:53.559,0:52:55.969
затоа што Велика Британија не имаат каков било облик на воена служба

0:52:55.969,0:52:58.140
она што се случува да водат кампања за МНР

0:52:58.140,0:53:00.790
но споредливи број на луѓе кои живеат сами

0:53:00.790,0:53:03.890
ух ... седите во ровови види она што го знаете

0:53:03.890,0:53:07.740
Руски колеги тие сакаат да бидат реалноста на тоа, јас не мислам така што не е

0:53:07.740,0:53:10.710
престанат да се добие трудот ... страв дека проблемот е како

0:53:10.710,0:53:14.130
и ми се чини дека има нешто повеќе од три нелегални

0:53:14.130,0:53:15.039
за

0:53:15.039,0:53:16.969
тековната ситуација

0:53:16.969,0:53:20.319
ух ... Доколку земјите од Западен Европејците се загрижени тие се доста мистерија право

0:53:20.319,0:53:22.030
на сметка на САД

0:53:22.030,0:53:25.570
ух ... Одговор гордост во начинот на кој на u_s_ всушност сакаат да ги собереш на јазичето

0:53:25.570,0:53:26.470
за оваа

0:53:26.470,0:53:28.679
и јас би очекувал ух ...

0:53:28.679,0:53:31.200
со текот на времето ух ... четири

0:53:31.200,0:53:35.770
ух ... u_s_ себе повеќе од една изолационистичка потег ух ... и

0:53:35.770,0:53:40.279
одговорност на ритамот себе за да биде малку повеќе цврсто поставени

0:53:40.279,0:53:42.329
Западна Европа

0:53:42.329,0:53:46.480
ќе бара западноевропските влади постапил за да залак куршум

0:53:46.480,0:53:49.140
и инцидентот реални дека тоа ќе го стори

0:53:49.140,0:53:51.059
во смисла на исполнување на огромни трошоци на

0:53:51.059,0:53:53.809
ух ... разлики со загатка

0:53:53.809,0:53:56.089
Ајде да одиме во Мексиканскиот Залив Pensacola Флорида

0:53:56.089,0:53:57.319
вие сте на воздухот

0:53:57.319,0:54:04.319
Јас

0:54:16.689,0:54:19.939
оружје функција

0:54:19.939,0:54:21.989
постои начин на Сенатот

0:54:21.989,0:54:26.709
историски непријатели многу тактичен

0:54:26.709,0:54:31.059
не

0:54:31.059,0:54:32.420
добро

0:54:32.420,0:54:35.219
Тоа е мислев јас би

0:54:35.219,0:54:38.519
предвид, но можам да ви кажам дека ух ... оспорени до Конгресната партија

0:54:38.519,0:54:40.379
овие избори

0:54:40.379,0:54:43.799
секоја изборна Британија по војната

0:54:43.799,0:54:47.759
вкупно мислам околу педесет илјади патишта Anexo подобро отколку

0:54:47.759,0:54:50.389
кои ги покриваат нивните на p и q dot com

0:54:50.389,0:54:52.409
Не, јас не ги испрати

0:54:52.409,0:54:55.779
партии во последните неколку години на реформите визија

0:54:55.779,0:54:58.739
соочат со предизвикот да се спаси врската

0:54:58.739,0:55:02.129
и јас не мислам дека двете врба преживее Мислам дека тоа треба да биде

0:55:02.129,0:55:02.880
луѓе

0:55:02.880,0:55:05.789
чија партија

0:55:05.789,0:55:06.819
како емисии

0:55:06.819,0:55:07.940
сега ние се случува да одам на клубот

0:55:07.940,0:55:11.170
социјална Сакам да нагласам дека следните добро комунистички

0:55:11.170,0:55:14.760
Партија како организација е целосно одделен од Лабуристичка партија

0:55:14.760,0:55:18.460
ух ... многу луѓе кои би ги користеле слични на оние во Комунистичката партија

0:55:18.460,0:55:19.090
надолу

0:55:19.090,0:55:22.539
членови и навистина во некои случаи, да доведе човекот

0:55:22.539,0:55:25.329
ух ... Тоа беше историски случај, Ш ...

0:55:25.329,0:55:29.440
ул само по Втората светска војна овој труд партија со посебен крал

0:55:29.440,0:55:31.889
систематски се искорени

0:55:31.889,0:55:35.439
луѓе

0:55:35.439,0:55:38.670
точната луѓе кои ги држат, но но но секако луѓе

0:55:38.670,0:55:41.829
осомничени членство

0:55:41.829,0:55:45.849
Комунистички партии сите форми на организиран марксистички групи

0:55:45.849,0:55:49.410
има ух ... одлука, но девалвацијата на овој особено точка

0:55:49.410,0:55:54.650
во рамките на Лабуристичка партија Acuna братучед, па наместо да копа во едноставни милитантна тенденција

0:55:54.650,0:55:58.549
Тоа е болка во големи групирање во рамките на Лабуристичката партија

0:55:58.549,0:56:00.910
Мислам дека прилично сигурен

0:56:00.910,0:56:05.800
ух ... идентификувани како ух ... Членовите имаат посебен реквизитите политичка партија

0:56:05.800,0:56:09.140
а тие самите засадени, и кога такви работи и архитект

0:56:09.140,0:56:12.780
Впечатлива е дека додека бројот на луѓето на правото на

0:56:12.780,0:56:13.760
Лабуристичката партија

0:56:13.760,0:56:16.129
Многу одреден степен конзервирање чешел само

0:56:16.129,0:56:19.580
идентификувани со желбата да се направи нешто во врска со овој

0:56:19.580,0:56:25.179
Еден добар број на многу високи луѓе во рамките на Лабуристичка партија поглед

0:56:25.179,0:56:28.549
ух ... супстанции во рамките на Лабуристичка партија ух ... ОБ

0:56:28.549,0:56:31.769
натпреваруваа за да се утврди покаже, ако било каква акција треба да биде најсоодветниот

0:56:31.769,0:56:33.209
преземени против

0:56:33.209,0:56:36.119
така што во овој, но во овој вид на почит јас не мислам дека сум

0:56:36.119,0:56:37.739
нефер профит

0:56:37.739,0:56:39.910
ух ... Дека може да се каже дека додека да бидете сигурни дека оваа

0:56:39.910,0:56:41.109
пополнете ух ...

0:56:41.109,0:56:42.789
ух ... Британската Комунистичка партија

0:56:42.789,0:56:44.269
постојат многу луѓе кои биле

0:56:44.269,0:56:45.150
симбол на вашиот

0:56:45.150,0:56:49.130
или во некои случаи малку повеќе радикални примероци кои навистина

0:56:49.130,0:56:52.660
членови на Лабуристичка партија под одреден број од нив не се избрани како

0:56:52.660,0:56:54.309
ако тие се претвори оваа

0:56:54.309,0:56:57.260
А за разговор кратко за сојуз партнер mcconico CLEP

0:56:57.260,0:56:58.240
Прво на сите

0:56:58.240,0:57:00.120
Покрај социјалдемократите

0:57:00.120,0:57:01.049
либералната

0:57:01.049,0:57:03.069
триесет милји Јас го добие право

0:57:03.069,0:57:05.259
во Алијансата

0:57:05.259,0:57:06.749
знаете на Алијансата

0:57:06.749,0:57:09.949
курсеви за го пријавите при последниот дел е тоа што морав да го кажам во училиште

0:57:09.949,0:57:12.059
Алијансата за практичноста

0:57:12.059,0:57:15.039
изборната

0:57:15.039,0:57:17.709
меѓу старите Либералната партија на историскиот Либералната партија на Гладстон

0:57:17.709,0:57:20.779
или ќе биде побарано да

0:57:20.779,0:57:25.819
дури и Атул торба влада беше затемнет од страна на работна сила обединета век

0:57:25.819,0:57:27.769
и социјалдемократите

0:57:27.769,0:57:30.179
кој исто така дојде до партијата

0:57:30.179,0:57:32.039
заклучен во главниот

0:57:32.039,0:57:34.749
луѓе кои преминале од Draper

0:57:34.749,0:57:38.189
жалејќи се на лебдат кон лево

0:57:38.189,0:57:41.129
кон крајот на седумдесеттите и почетокот на осумдесеттите години

0:57:41.129,0:57:43.429
вклучувајќи и некои од сметка

0:57:43.429,0:57:47.599
е ризик бракот како што може да се придружите на некоја партија, но ќе најдете

0:57:47.599,0:57:48.799
сето тоа

0:57:48.799,0:57:52.159
дека било кој во било на мислење дека имаш фарма и другите ќе значи дека тие

0:57:52.159,0:57:54.429
на

0:57:54.429,0:57:55.679
непланирани

0:57:55.679,0:58:00.269
Ајде да одиме на аудио клип на сега

0:58:00.269,0:58:03.529
она што не беше во ред со Алијансата кампања

0:58:03.529,0:58:04.660
Па, јас не сум сигурен

0:58:04.660,0:58:05.830
дека нешто не е во ред

0:58:05.830,0:58:08.270
Мислам дека пораката дека знаете тој сака

0:58:08.270,0:58:12.029
нето светот видите Господин разбира научат лекциите од кампањата

0:58:12.029,0:58:12.809
но тоа е малку

0:58:12.809,0:58:15.009
Steinman големото прашање

0:58:15.009,0:58:16.319
тоа беше

0:58:16.319,0:58:21.529
Со заедничка порака зошто тоа сепак успеа да се одржи на Мислам дека

0:58:21.529,0:58:22.489
некои

0:58:22.489,0:58:23.749
но не бевме

0:58:23.749,0:58:25.709
Ние не доаѓаат од посилни

0:58:25.709,0:58:26.739
луѓе

0:58:26.739,0:58:29.289
доверба испаруваат иницијативи

0:58:29.289,0:58:32.149
и тоа беше проблем што тие имаат силна законот

0:58:32.149,0:58:35.919
и тие треба да бидат многу конзервативна точно како твое конзервативни

0:58:35.919,0:58:39.269
Владите се прави и да почист

0:58:39.269,0:58:41.099
различни нешта

0:58:41.099,0:58:45.849
му е дозволено да дојдат и да гласаат за нас навистина бројот на риби импулсивен

0:58:45.849,0:58:47.749
девет од нас не и

0:58:47.749,0:58:50.809
Сега сите вие ​​лично подготвени да се разгледа

0:58:50.809,0:58:52.299
се појавија со нивните

0:58:52.299,0:58:55.869
Па, тоа е голем членовите на учесниците во универзумот

0:58:55.869,0:58:56.689
овој

0:58:56.689,0:59:02.019
Јас сум демократ јас ќе зборувам за сортирање на повеќето демократска партија и седум во

0:59:02.019,0:59:06.819
оваа земја и ух ... имаме еден член подобро валидни договори

0:59:06.819,0:59:10.809
ќе се дискутира, јас не мислам дека си брод со две одлуки

0:59:10.809,0:59:15.669
непосредна решенија појави вистински проблеми создава

0:59:15.669,0:59:18.249
ух ... многу проблеми Јас не мислам дека назад во

0:59:18.249,0:59:21.769
но во овој момент треба да се направи цврста одлука, освен да се каже дека е

0:59:21.769,0:59:22.769
совршен

0:59:22.769,0:59:27.660
правна дебата е обврзана да одам на и сите партии ќе биде преземање на чекори за да се зборува

0:59:27.660,0:59:34.660
фризура за сексуално в и тоа најверојатно ќе одат преку овој

0:59:34.769,0:59:37.719
Што Дали работите суди на мобилен

0:59:37.719,0:59:39.559
неговата изјава и

0:59:39.559,0:59:44.109
стравот дефинитивно не е многу добра, делумно Мислам дека тоа беше целосна

0:59:44.109,0:59:48.159
лидерите на водството на авиокомпанијата да се каже дека постои зграда во

0:59:48.159,0:59:50.389
хаос на сопствените

0:59:50.389,0:59:54.940
ух ... дизел одбранбена политика ух ... Имаше, исто така двосмисленост

0:59:54.940,0:59:59.260
кога дојдоа во кругот EFFINGHAM и тоа е многу души

0:59:59.260,1:00:02.950
или во позиција да формира еден вид на коалиционата влада на други

1:00:02.950,1:00:03.680
партии

1:00:03.680,1:00:06.009
но на екипажот ќе се преземат водечката улога од него

1:00:06.009,1:00:08.189
и челик

1:00:08.189,1:00:11.819
тие биле деца, ми се чини во овој конкретен случај изворот

1:00:11.819,1:00:13.309
на душата кој е даден

1:00:13.309,1:00:15.229
од молзење на Лабуристичка партија во овој

1:00:15.229,1:00:17.210
да се каже за тоа назад

1:00:17.210,1:00:21.509
точка каде што социјалдемократи, Лабуристичка партија кој се чини

1:00:21.509,1:00:24.949
многу сличен на зголемување на паркот

1:00:24.949,1:00:27.839
падне во рацете на

1:00:27.839,1:00:31.170
силна левото крило луѓето во Лабуристичката партија

1:00:31.170,1:00:35.550
во многу дел и беше доделена на локалните активисти во

1:00:35.550,1:00:36.650
различни ух ...

1:00:36.650,1:00:38.039
различни

1:00:38.039,1:00:39.650
парламентарни изборни единици

1:00:39.650,1:00:41.419
да се

1:00:41.419,1:00:44.869
ух ... начинот на кој работи се на работа дека г-динот

1:00:44.869,1:00:47.650
во суштина се населиле од страна на нештата што се вршат од страна на парламентарните

1:00:47.650,1:00:50.249
Лабуристичката партија подесно

1:00:50.249,1:00:55.009
што се случи со особено па со оглед ова време на Лабуристичката партија

1:00:55.009,1:00:58.930
Kinnock е навистина нагласи

1:00:58.930,1:01:02.759
е во позиција да го остварат ова засега малку повеќе

1:01:02.759,1:01:04.509
орган во партијата

1:01:04.509,1:01:08.299
таква што на многу нешто што го напуштил својот народ да излезе на трудот

1:01:08.299,1:01:08.989
партија

1:01:08.989,1:01:12.020
нула нула Keenan во било јасен начин

1:01:12.020,1:01:16.059
тие тоа го правеше да се движат на проблемот може да шеговит за

1:01:16.059,1:01:19.109
Клипови засолниште сигурно погледна на патеката не чини да се користат

1:01:19.109,1:01:24.830
користи за да се ух ... ух ... ух ... Сојузничките лидери ух ... гледам јас мислам дека

1:01:24.830,1:01:27.369
повеќе CV како што минуваше времето, па така

1:01:27.369,1:01:30.729
на некој начин само

1:01:30.729,1:01:33.829
на медиумите атракција особено

1:01:33.829,1:01:35.660
Дејвид Овен група

1:01:35.660,1:01:38.770
види многу од оние британската политика

1:01:38.770,1:01:43.649
по ред самосвесни американскиот начин ух ... овој

1:01:43.649,1:01:45.949
влијанието на тие

1:01:45.949,1:01:51.709
беше загубен во корист на вид на кампања

1:01:51.709,1:01:53.849
Мејер Farrakhan кинески

1:01:53.849,1:01:55.409
моите омилени

1:01:55.409,1:01:59.959
Мислам гориво опортунистичка многу малку, кога тие се обидуваат да две

1:01:59.959,1:02:04.649
како еден забележите ќе се гледа многу како раѓање на мртво дете

1:02:04.649,1:02:09.019
дека постои можност дека тие и двете имаат свои

1:02:09.019,1:02:10.239
и ќе бидат интервјуирани

1:02:10.239,1:02:12.509
гледа како нив

1:02:12.509,1:02:17.789
Ashu повеќе како да сум во Костело DVD и одговор и трудот ...

1:02:17.789,1:02:20.380
на интервјуто е сепак добар прашање

1:02:20.380,1:02:24.449
Некои од другите две главни партии смета за најголем

1:02:24.449,1:02:27.269
ух ... можете пристигнување длабоко одлучувањето

1:02:27.269,1:02:30.890
и челик отвори устата и рече дека тури и Дејвид Енсор одложен поради

1:02:30.890,1:02:32.899
одбрана

1:02:32.899,1:02:39.209
и уште само како неговата уста и го врати

1:02:39.209,1:02:42.959
изгореници одговорот е точен можам да му кажам додека не значи дека нема простор за две

1:02:42.959,1:02:43.859
да се

1:02:43.859,1:02:47.569
Ние веќе имаме многу голема површина

1:02:47.569,1:02:49.560
Cuando Ел Пасо Тексас вас

1:02:49.560,1:02:53.929
нејзиниот

1:02:53.929,1:02:56.739
тоа е

1:02:56.739,1:03:01.899
Да

1:03:01.899,1:03:06.940
да се

1:03:06.940,1:03:09.989
Ali

1:03:09.989,1:03:13.489
детали

1:03:13.489,1:03:18.379
теорија

1:03:18.379,1:03:20.099
уметност прст кога

1:03:20.099,1:03:21.579
нашите

1:03:21.579,1:03:22.579
полна мерка

1:03:22.579,1:03:26.299
со катастрофата на аранжманот

1:03:26.299,1:03:28.019
ќе бидат ограбени за избор

1:03:28.019,1:03:32.749
страна најстрмните долгорочна работа, но меѓу нив

1:03:32.749,1:03:35.259
треба да биде високо на листата

1:03:35.259,1:03:39.619
инаугурацијата трговска војна со Јапонија, додека се обидувал

1:03:39.619,1:03:40.910
ух ... остро

1:03:40.910,1:03:42.559
три намалена

1:03:42.559,1:03:44.849
сите други серверот, но

1:03:44.849,1:03:47.839
ќе имаат најмногу длабоко штетни

1:03:47.839,1:03:52.719
тоа ќе биде многу долго Европа достигнувања

1:03:52.719,1:03:55.020
Да, ако јас само може да краток првиот

1:03:55.020,1:03:59.389
Мислам дека е Господин doesn

1:03:59.389,1:04:00.890
ух ... Ми се чини дека

1:04:00.890,1:04:05.899
Јапонски производи неизвесна

1:04:05.899,1:04:10.029
карактеристики на објективни управување

1:04:10.029,1:04:12.959
Избришете ги овие луѓе одат сопрузи

1:04:12.959,1:04:16.219
и Ш ... II мислам дека тоа е исклучително кратковида преглед на вашиот

1:04:16.219,1:04:17.429
две

1:04:17.429,1:04:20.179
се обиде со исклучок на про-пазарните

1:04:20.179,1:04:22.449
во однос на

1:04:22.449,1:04:24.819
под претпоставка дека трошоците за одбраната

1:04:24.819,1:04:29.639
банка толку тешко и, секако, со оглед на неизвесноста во врска со

1:04:29.639,1:04:33.699
Јапонија само се чини дека е многу реална природни barista, јас мислам дека

1:04:33.699,1:04:34.569
ќе биде

1:04:34.569,1:04:40.729
ух ... добредојде предлог нација да се разгледа реални и трошоците на одбраната

1:04:40.729,1:04:41.669
можно

1:04:41.669,1:04:46.359
ух ... Но мислам дека најважната лекција е навистина

1:04:46.359,1:04:49.819
ни за слетување дека ние треба да одржуваме нашите пазари се отвори

1:04:49.819,1:04:53.079
Ние мора да бидат подготвени да учат

1:04:53.079,1:04:57.299
да го имитираат јапонски навистина толку трудот ... ние ќе се обидеме да се зборува повеќе

1:04:57.299,1:04:58.230
третмани

1:04:58.230,1:05:00.929
ух ... ако тие тоа го направи со неколку од нив

1:05:00.929,1:05:03.029
BURBANK Илиноис вас

1:05:03.029,1:05:04.589
Ека

1:05:04.589,1:05:06.269
ух ... Се прашував

1:05:06.269,1:05:07.279
на овој

1:05:07.279,1:05:13.089
поголема Тачер хронологија Фолкландските Острови

1:05:13.089,1:05:15.759
поблиску тие се погрижил за него

1:05:15.759,1:05:21.099
победувајќи во внатрешноста велејќи дека, со пет илјади право да го одобри

1:05:21.099,1:05:23.859
Контроверзниот ух ... П

1:05:23.859,1:05:29.079
структурирана работници Маргарет Тачер повисоки изгради патување Париз консензус з

1:05:29.079,1:05:30.839
Најверојатно мислите

1:05:30.839,1:05:37.839
случај ух ... Ние навистина пренатална Кели пријавени зелени веб

1:05:37.939,1:05:42.599
и Ш ... секција е вознемирена за она што се

1:05:42.599,1:05:46.199
радио јака до тогаш не се грижи за американските даночни обврзници повеќе

1:05:46.199,1:05:48.239
или аеродром

1:05:48.239,1:05:54.019
и јас би се уапсени ух ... Аутопсијата puke таму во груба проценка

1:05:54.019,1:06:01.019
и Ш ... знаете статија p_r_ дека Јас само се прашувам микробиолог право

1:06:01.829,1:06:05.259
Рим Вашингтон како што можете да EM се

1:06:05.259,1:06:09.189
Мислам, јас не сум во ред имаше само во хронологијата ух ...

1:06:09.189,1:06:13.189
јас бев еден од главните во времето на терминалната зграда е претставена како

1:06:13.189,1:06:16.779
работници по барање на канадската влада потребни за да се

1:06:16.779,1:06:19.529
Меѓународен аеродром, кој владата на САД не мислам дека тоа би

1:06:19.529,1:06:21.269
дозволил

1:06:21.269,1:06:24.439
бидејќи тоа го рече тоа би можело да се користи за воени авиони и покажа на точка со

1:06:24.439,1:06:27.729
слетување какао визија за ух ... и трудот ...

1:06:27.729,1:06:29.199
прилично добро

1:06:29.199,1:06:33.819
апсолутно точно она што се случува да бидат дел од Ш ...

1:06:33.819,1:06:37.180
или некој пат кога телефонот

1:06:37.180,1:06:39.319
имаше еден британски приговори

1:06:39.319,1:06:41.199
во GREELEY навистина е прашање на

1:06:41.199,1:06:43.150
и ќе проблеми

1:06:43.150,1:06:44.689
конзервација, бидејќи

1:06:44.689,1:06:48.130
но тоа беше член на раководителот Комонвелтот државен еден семестар

1:06:48.130,1:06:49.909
единици вториот

1:06:49.909,1:06:51.529
и тоа беше почувствуван

1:06:51.529,1:06:54.220
Велика Британија најмалку кажам

1:06:54.220,1:06:56.569
Ако американските сили се злоупотребува

1:06:56.569,1:06:58.839
во таква земја

1:06:58.839,1:07:00.369
на одговор на тоа

1:07:00.369,1:07:02.069
добри работи да кажам

1:07:02.069,1:07:05.009
ние ќе се приклучат на четири

1:07:05.009,1:07:07.989
тоа не беше навистина ongelegene обвинувањата почеток

1:07:07.989,1:07:10.489
ух ... Бев малку вистина, бидејќи всушност како било

1:07:10.489,1:07:12.849
во моментов масакрот

1:07:12.849,1:07:17.179
општи најде области е фашистичка објективно да испрати она што тие можат да се извлечеш со

1:07:17.179,1:07:19.359
ништо

1:07:19.359,1:07:23.869
во замена за овој помош на смртта Никарагва земја

1:07:23.869,1:07:26.839
тие не знаат што некогаш ќе видите поголем дел од ароганција

1:07:26.839,1:07:30.269
стандард ќе биде отворен во прво лице поминал голем дел од неволја

1:07:30.269,1:07:33.229
Мислам дека имаше сопствена вина на Велика Британија во изградбата на аеродромот мислам

1:07:33.229,1:07:34.990
во контролната кула bringin

1:07:34.990,1:07:38.010
некои системи е точно да се каже дека сегашната влада

1:07:38.010,1:07:41.410
ух ... тимови и многу неизградено земјиште навистина странската помош

1:07:41.410,1:07:44.459
Холандија Швајцарија Белгија просперира

1:07:44.459,1:07:45.969
дека

1:07:45.969,1:07:48.150
важно прашање кое беше

1:07:48.150,1:07:49.589
со хемиска

1:07:49.589,1:07:51.849
мотивирани да

1:07:51.849,1:07:56.559
Да II сеќавам во u_s_ само надвор од британската инвазија на

1:07:56.559,1:07:58.549
Фолкландските Острови и ух ...

1:07:58.549,1:08:01.940
присуствуваше на три од американскиот економист груба Marry

1:08:01.940,1:08:04.599
ми пречи точка на Вто некои од овие прашања

1:08:04.599,1:08:07.260
Јас сугерираше на крајот, но можно

1:08:07.260,1:08:08.030
најдобрите

1:08:08.030,1:08:11.569
Реган бил преместен Алиша ла повторен избор

1:08:11.569,1:08:16.029
ќе биде да се убеди Кубанците Елис Ајленд, а потоа церемонијален задолжувањето

1:08:16.029,1:08:17.259
суспендираше

1:08:17.259,1:08:21.049
ух ... II ќе имаат малку време дека некој може да се слуша

1:08:21.049,1:08:27.339
овој ух ... објави ух ... во рамките u_s_ на овој бизнис во Гранада

1:08:27.339,1:08:30.060
она што го слушнавме од сојузот на Лабуристичка партија и сега е време

1:08:30.060,1:08:35.650
да се слушне од Конзервативната партија сега freaking надвор, кои клип

1:08:35.650,1:08:38.650
над сите на полицијата, особено да се мисли дека

1:08:38.650,1:08:41.299
привлечат луѓето да конзервативната време

1:08:41.299,1:08:43.149
сила на економијата

1:08:43.149,1:08:48.449
ух ... ух ... отвореност за тоа како предлози за разлика од седиштето на трудот

1:08:48.449,1:08:49.589
партија

1:08:49.589,1:08:54.549
како и начинот на кој Лабуристичка партија е фатен време и време повторно се обидува да

1:08:54.549,1:08:56.309
сокријат својата политика

1:08:56.309,1:09:00.779
и, конечно, се разбира, инцидентот сулфур специфични како сенка

1:09:00.779,1:09:04.370
Министер станува многу навредлив кога тој corpau

1:09:04.370,1:09:08.529
мислите дека директна референца на таа Господин Господин хелиум heelys

1:09:08.529,1:09:12.150
ух ... момент t_v_ i_m_f_ тоа ќе влијае на подот Па, мислам дека тоа

1:09:12.150,1:09:13.790
само продавница и Ли

1:09:13.790,1:09:17.160
точка која што го правевте дека постои голем елемент на некои лицемерство за да ја видите

1:09:17.160,1:09:20.080
Лабуристичката партија на линија

1:09:20.080,1:09:23.230
на позиција на асистент кој ќе се каже е нејзиниот придонес

1:09:23.230,1:09:25.850
направени за успехот и триесет количини на

1:09:25.850,1:09:29.759
позиција како лидер, освен ако лицето за кое луѓето гласаат за Па, мислам дека

1:09:29.759,1:09:33.739
Таа и јас dot колеги и ух ... Конзервативната партија работници

1:09:33.739,1:09:36.019
Земјата ум меѓу нас

1:09:36.019,1:09:40.029
ух ... и јас мислам дека тоа е вистинскиот начин да се на фактот дека ух ... А тимска работа

1:09:40.029,1:09:43.359
како што таа го знаеше и остатокот од нашата Топ

1:09:43.359,1:09:47.939
и тие гласаа за овие индикации досега се чини дека имајќи ја предвид нејзината гласачите

1:09:47.939,1:09:49.649
одобрување

1:09:49.649,1:09:51.859
притисок алчност оценка

1:09:51.859,1:09:53.980
ух ... повеќе отколку што би сакале ни да се забавуваат

1:09:53.980,1:09:57.489
единствен тест за пакувани ух ... Посакувам да сум имал на локално знаење

1:09:57.489,1:10:00.510
сигурни на она што тој подразбира под Денис Хили

1:10:00.510,1:10:04.389
инцидентот и многу може да знам, но II може да замислите што мора да бидете сигурни дека

1:10:04.389,1:10:05.760
ух ...

1:10:05.760,1:10:09.920
Denis Хили поранешниот одбранбена политика портпаролот страни знаат да не биде,

1:10:09.920,1:10:13.480
Кин на некои, и не се очекува

1:10:13.480,1:10:15.539
Ка доаѓаат од

1:10:15.539,1:10:20.369
Вистината е дека мислам дека работата, а се обиде

1:10:20.369,1:10:26.190
Се обидов да се кандидира без било која од скапи

1:10:26.190,1:10:27.739
ух ... каде што тие не можат да бидат премногу

1:10:27.739,1:10:30.550
Покажи го јавниот партии

1:10:30.550,1:10:33.459
па луѓето, но не може да расте

1:10:33.459,1:10:36.849
и откриле дека постои еден вид на скептицизам во електоратот

1:10:36.849,1:10:40.719
не одговорат на тоа, но знам кога тоа е само како веројатно сакате

1:10:40.719,1:10:42.469
не работат

1:10:42.469,1:10:44.900
да се кандидира на левата шоу искрен

1:10:44.900,1:10:48.250
нив постои сомневање дека хендикеп

1:10:48.250,1:10:49.979
Ако можам да коментирам за тоа

1:10:49.979,1:10:51.979
ми се чини зема

1:10:51.979,1:10:56.469
Tibbetts навистина се покаже на повеќето Придонесете моќ во Велика Британија

1:10:56.469,1:10:57.760
Понеделник

1:10:57.760,1:11:00.719
на големо достигнување на сегашната влада да

1:11:00.719,1:11:02.449
ух ... да се оди

1:11:02.449,1:11:03.870
моќни

1:11:03.870,1:11:05.429
Британскиот синдикати

1:11:05.429,1:11:07.010
дека

1:11:07.010,1:11:12.659
особено конзервативни

1:11:12.659,1:11:16.090
Луис, кој ќе ја долови сликата на конзервативната напад во смисла на правење

1:11:16.090,1:11:18.030
иновации тешко

1:11:18.030,1:11:19.519
и навистина да се направи тоа голема

1:11:19.519,1:11:22.909
многу, многу тешко за управување да се справат

1:11:22.909,1:11:26.370
за инвестирање да одат во области кои беа профитабилни

1:11:26.370,1:11:30.309
Велика Британија се подготвени да одговорат на промените на друго место во светската економија

1:11:30.309,1:11:33.650
Проблемот со Лабуристичка партија безопасни место

1:11:33.650,1:11:34.380
јас

1:11:34.380,1:11:38.039
Мислам дека луѓето во Велика Британија се сметале

1:11:38.039,1:11:42.090
скриени прашање до божество, или Лабуристичка партија

1:11:42.090,1:11:43.820
таа мора да се врати на власт

1:11:43.820,1:11:46.130
би навистина има намера да се опорави

1:11:46.130,1:11:48.510
на британскиот синдикално движење

1:11:48.510,1:11:51.570
не само

1:11:51.570,1:11:53.360
привилегии веќе

1:11:53.360,1:11:57.969
отстранети од синдикално движење ух ... од страна на Конзервативната партија

1:11:57.969,1:11:59.829
но, исто така,

1:11:59.829,1:12:02.940
Praha во смисла на способноста да дојде

1:12:02.940,1:12:05.090
А силен глас да се слушне

1:12:05.090,1:12:08.760
во насока на инвестирање во индустријата ќе се трансформира

1:12:08.760,1:12:11.820
Проблемот е подготвена за ова

1:12:11.820,1:12:13.210
зборува за bridesburg

1:12:13.210,1:12:17.670
фолк тоа е навистина многу привлечни за работниците да се жалат на јас

1:12:17.670,1:12:20.260
Пол потсети на сите британски

1:12:20.260,1:12:24.329
Компанијата е ух ... за инвестирање во капитал во Велика Британија

1:12:24.329,1:12:27.709
ух ... ух ... впечатлива

1:12:27.709,1:12:30.149
тешката задача е

1:12:30.149,1:12:34.969
Британскиот синдикално движење Дон

1:12:34.969,1:12:37.260
тешко ух ...

1:12:37.260,1:12:39.519
во секој момент треска

1:12:39.519,1:12:41.170
преглед

1:12:41.170,1:12:44.059
ENID низа помогне паѓа

1:12:44.059,1:12:47.409
Во смисла на одговор на Велика Британија да се промени

1:12:47.409,1:12:50.849
но дека Лабуристичка партија, бидејќи на своите исклучително блиски врски

1:12:50.849,1:12:53.260
со договорот и фактот дека историски

1:12:53.260,1:12:56.920
беше да се донесе на проповедник на Конвенцијата движење не може да ги добиете

1:12:56.920,1:13:01.070
Ако реизбран, но мислам дека воените значајни отстапки да го работат

1:13:01.070,1:13:02.729
Еден

1:13:02.729,1:13:05.519
И мислам дека на овој начин

1:13:05.519,1:13:07.190
Мислам дека повеќето луѓе ќе ја видите

1:13:07.190,1:13:11.630
навистина многу важен придонес на ниво на протеини

1:13:11.630,1:13:13.590
дека би требало да биде тоа

1:13:13.590,1:13:17.820
Колорадо кауција Ирак

1:13:17.820,1:13:24.820
е

1:13:33.499,1:13:36.659
само што заврши велејќи дека мислев дека тие се обидуваат да се кандидира

1:13:36.659,1:13:38.270
ух ... на политичката

1:13:38.270,1:13:39.370
претседателски време

1:13:39.370,1:13:41.639
кампања

1:13:41.639,1:13:45.630
па добив вашата точка истегнување или имплицирана точка на прашање

1:13:45.630,1:13:46.630
ух ...

1:13:46.630,1:13:48.859
дека обвинувањата не е најчеста

1:13:48.859,1:13:52.880
ух ... Мислам дека лошо однесување против тоа премногу приход, но

1:13:52.880,1:13:55.619
со позира специјално јас не го

1:13:55.619,1:13:57.530
ух ...

1:13:57.530,1:13:58.940
и

1:13:58.940,1:14:02.070
ух ... политики

1:14:02.070,1:14:04.100
тоа е на синдикатите

1:14:04.100,1:14:09.489
осуден од историјата: I антиквар заплена

1:14:09.489,1:14:12.669
кога на одбраната

1:14:12.669,1:14:13.800
побудувајќи

1:14:13.800,1:14:14.730
загриженост

1:14:14.730,1:14:16.110
granison но

1:14:16.110,1:14:20.649
без нуклеарно оружје би било Британија сигурен

1:14:20.649,1:14:21.929
ова е

1:14:21.929,1:14:25.369
Тоа е политика и тоа е причината зошто никогаш не се обиде да се кандидира

1:14:25.369,1:14:27.130
броеви ќе се врати

1:14:27.130,1:14:30.800
ако тие се оправдани, велејќи дека тие немаат

1:14:30.800,1:14:33.670
само сакал накратко да ги префрлиме на британски ТВ

1:14:33.670,1:14:37.869
не постои платено политичко рекламирање пониска

1:14:37.869,1:14:39.120
ух ...

1:14:39.120,1:14:41.979
дури и ако се направи

1:14:41.979,1:14:44.219
минимум

1:14:44.219,1:14:45.310
три-и-пол недели

1:14:45.310,1:14:47.360
Значи она што е како покритие

1:14:47.360,1:14:51.030
каде што на сатурација точка, но тоа е како таа за Вотсон и СР знаете

1:14:51.030,1:14:53.210
рамнотежата линија, ако интервју

1:14:53.210,1:14:55.699
одбор b_b_c_ билтен

1:14:55.699,1:14:59.049
партијата на власт сте се чинеше дека има време за тоа, но тоа е

1:14:59.049,1:15:00.020
комплицирана од

1:15:00.020,1:15:03.269
присуство на проектот се состои од две партии, но

1:15:03.269,1:15:04.929
во некаква врска за поддршка

1:15:04.929,1:15:06.239
во тој случај

1:15:06.239,1:15:10.429
тие се еднакво време за да може да се купи t_v_ време политиката

1:15:10.429,1:15:14.440
Вашиот одговор адреса манифест секој кандидат

1:15:14.440,1:15:16.879
е неговиот или нејзиниот противречности даваат бесплатни

1:15:16.879,1:15:20.590
двапати еднаш, кога компанијата почна да ги сакате

1:15:20.590,1:15:23.469
па нема пари да трошат

1:15:23.469,1:15:24.769
Осветлување на патот

1:15:24.769,1:15:29.120
сите овие нема реформи за студентите да стигнат до Винс

1:15:29.120,1:15:32.610
тоа е anastasi голем акцент на анкетите

1:15:32.610,1:15:34.409
тие јасно

1:15:34.409,1:15:37.059
Постои ли некој начин да се извлечат од тоа и тоа е се жалат сте слушнале на Обединетите

1:15:37.059,1:15:38.639
изјави сега

1:15:38.639,1:15:41.209
новинарите не сакаат да разговараат за прашања

1:15:41.209,1:15:44.639
сакам да зборувам за дупките во нив што останува прашањето во овој

1:15:44.639,1:15:48.239
карактери како да се извлечеш од тој звук еден начин можете да почнат да

1:15:48.239,1:15:51.779
се оддалечи од неа е со размислата за точноста

1:15:51.779,1:15:53.510
д слив и доверба

1:15:53.510,1:15:57.619
ух ... зедов во ситуација каде што на конзервативната партија зрелоста

1:15:57.619,1:15:58.239
стар

1:15:58.239,1:15:59.679
ух ... повеќе од сто

1:15:59.679,1:16:02.829
ух ... кога никој не очекува дека повеќе луѓе погодени

1:16:02.829,1:16:07.719
предводена од постепен пораст во анкетите Британија во голема мера

1:16:07.719,1:16:10.720
на акција симптоми реакција велејќи

1:16:10.720,1:16:14.500
вечер од општо познавање на Ш ...

1:16:14.500,1:16:17.920
процент од гласовите не беше собрал, бидејќи на нивната партија бере

1:16:17.920,1:16:18.690
и така натаму

1:16:18.690,1:16:21.719
ух ... многу е тешко да се прават предвидувања оваа

1:16:21.719,1:16:23.949
ова значи дека семето

1:16:23.949,1:16:25.079
анкети

1:16:25.079,1:16:30.650
хм ... посебно за да се многу повеќе специфични параметри

1:16:30.650,1:16:34.780
да се подготви за она што би можело да биде важен фактор во одреден модел седишта јас

1:16:34.780,1:16:37.479
не се сигурни дека иако тоа ќе мора да се каже дека мислам дека ќе биде одличен

1:16:37.479,1:16:41.300
нега на неизвесноста е зголемена од страна на луѓе водење на кампања за

1:16:41.300,1:16:45.050
политичките притисни ух ... Јас не би помислил дека судот е вест работен ден

1:16:45.050,1:16:48.449
ух ... во однос на медиумите како

1:16:48.449,1:16:52.179
Ако не е, освен ако на избори и ние може да се смири

1:16:52.179,1:16:55.139
Омега Мислам дека во сиромашните некои ух ...

1:16:55.139,1:16:57.230
истакнување важен

1:16:57.230,1:16:59.179
Балтимор Мериленд вас

1:16:59.179,1:17:06.179
ух ... шепоти

1:17:09.550,1:17:13.420
носат

1:17:13.420,1:17:18.550
поддршка

1:17:18.550,1:17:25.550
прашање

1:17:25.879,1:17:27.709
би сакал да кажам

1:17:27.709,1:17:29.260
шансите

1:17:29.260,1:17:33.650
Цената на таква личност е значително намалена

1:17:33.650,1:17:36.339
весник како што е во тој вид на работа

1:17:36.339,1:17:39.010
добро порно

1:17:39.010,1:17:41.679
кого

1:17:41.679,1:17:44.179
направи премногу разлика за многу

1:17:44.179,1:17:46.619
тоа беше критична

1:17:46.619,1:17:49.109
Јас не би рекол дека имаш подобра

1:17:49.109,1:17:50.989
и тоа е многу забележително е дека

1:17:50.989,1:17:55.699
три-и-пол милиони луѓе се крв, грубо се каже

1:17:55.699,1:17:58.369
11-12 проценти беа

1:17:58.369,1:17:59.550
сите права на луѓето

1:17:59.550,1:18:04.469
на стареење индустрии намали во неговата волја да го стори

1:18:04.469,1:18:06.270
напушти училиштето

1:18:06.270,1:18:09.340
тоа е многу луѓе никогаш не ќе работат

1:18:09.340,1:18:11.679
или луѓе кои никогаш немале работа

1:18:11.679,1:18:14.480
и овие се две работи кои го прават тоа ургентен проблем да се задржи тоа не е

1:18:14.480,1:18:18.710
сезонски циклус на невработеност в станува ПР

1:18:18.710,1:18:20.239
беше речиси

1:18:20.239,1:18:22.389
и тоа е

1:18:22.389,1:18:24.469
дека војната била труд голема

1:18:24.469,1:18:28.400
се обиде тим во кампањата и иако тоа не функционира ќе отидат како

1:18:28.400,1:18:30.719
прашање

1:18:30.719,1:18:34.719
тоа сигурно телефон луѓе во таква ситуација ако тие продолжат во Лондон

1:18:34.719,1:18:36.080
во југоисточниот

1:18:36.080,1:18:37.730
ух ... тие може да веројатно вработување

1:18:37.730,1:18:42.130
прекршени многу тешко наоѓање на некој кој може да си дозволи да живее

1:18:42.130,1:18:45.790
ух ... Ако тие се повеќе од sitters особено оние кои имаат

1:18:45.790,1:18:49.730
ух ... во традиционалната големи производството вработување ух ... тогаш

1:18:49.730,1:18:51.829
Ситуацијата е исклучително тешко

1:18:51.829,1:18:55.610
Конзервативната партија има огромна сума на напор да се

1:18:55.610,1:18:58.740
различни видови на младите шеми за обука и тие, тие се пресели во

1:18:58.740,1:19:03.090
ситуација каде што тие гарантираат луѓе ух ... празник поврзани со обука за

1:19:03.090,1:19:05.729
неколку години по кога тие ќе заминат училиште

1:19:05.729,1:19:10.969
ух ... дека телефонот ух ... секој Составувач друго имплементираат

1:19:10.969,1:19:14.870
кои ќе се стави повеќе напори во таа да се спаси и

1:19:14.870,1:19:21.039
тоа е добар толку многу тешка ситуација, тоа е само затоа

1:19:21.039,1:19:23.909
ух ... таквите луѓе да се

1:19:23.909,1:19:27.010
конкуренција сигурно во многу традиционални форми на вработување за

1:19:27.010,1:19:29.679
Ноќ на Ш ... со

1:19:29.679,1:19:35.089
ух ... развој економист кој во многу случаи се пресели подалеку од само оние области

1:19:35.089,1:19:35.939
каде

1:19:35.939,1:19:40.389
на претходната генерација на Ш ... овие млади луѓе би биле централа

1:19:40.389,1:19:44.179
или Серано е повеќе од гласањето за владата верува времето фонд е

1:19:44.179,1:19:47.199
добра работа, бидејќи тоа може да се користи за трибјун

1:19:47.199,1:19:49.920
и Џон и дека затоа се одржа

1:19:49.920,1:19:53.199
но заканата на дното Дол дисциплина на пазарот

1:19:53.199,1:19:56.469
ух ... и тој го користи тоа како главна алатка

1:19:56.469,1:19:57.449
на пазарот

1:19:57.449,1:20:00.280
тоа не е влада која вели дека она што го правиме, но тоа е влада

1:20:00.280,1:20:00.830
вели

1:20:00.830,1:20:04.659
ние сакаме да се знае дали ќе одам да биде во можност да го направите ова, мислите

1:20:04.659,1:20:06.810
Тачер беше

1:20:06.810,1:20:08.380
Таа нема да

1:20:08.380,1:20:11.469
ух ... произведени за изборите

1:20:11.469,1:20:13.690
навистина радикални

1:20:13.690,1:20:15.230
ух ... намалување на

1:20:15.230,1:20:16.949
ух ... Стапката на невработеност

1:20:16.949,1:20:18.800
Јас ќе

1:20:18.800,1:20:21.739
категорија рече да се обидат да се кандидира за изборите

1:20:21.739,1:20:23.210
обвинител и би

1:20:23.210,1:20:26.489
донесе на бројки главно dot преку создавање на книга

1:20:26.489,1:20:30.359
но јас ќе кажам дека оригинална креација вклучување постојано, но

1:20:30.359,1:20:32.129
Да, тоа беше тоа беше средство

1:20:32.129,1:20:36.000
беше начинот на кој тие направиле нешто тој само ќе го фалат

1:20:36.000,1:20:38.830
што ќе им го донесат синдикатите под контрола

1:20:38.830,1:20:41.909
како друга работа три црнците беа избрани во парламентот се разбере ова е

1:20:41.909,1:20:42.780
А првата

1:20:42.780,1:20:44.269
е само за да се каже и

1:20:44.269,1:20:47.960
Тоа е уште полошо отколку што младите црнечки

1:20:47.960,1:20:49.500
но Раџа

1:20:49.500,1:20:52.329
Да тоа е тоа не е прв

1:20:52.329,1:20:57.099
историски, бидејќи постои едно ново ниво на Индијците во Ш ...

1:20:57.099,1:21:01.230
22000000000 Мајкл Барон Sakal производ на прво место

1:21:01.230,1:21:05.780
Индија и првиот политика прв комунистички

1:21:05.780,1:21:06.840
хм ...

1:21:06.840,1:21:09.590
освен тоа дека е искривена

1:21:09.590,1:21:11.469
Мислам дека ние треба да

1:21:11.469,1:21:12.480
Да тоа е во право

1:21:12.480,1:21:16.480
ух ... Бик Бик може да се тврди првиот еврејски детски колички да имаат само назад

1:21:16.480,1:21:17.880
до премиерот

1:21:17.880,1:21:19.909
и првата жена

1:21:19.909,1:21:24.169
Истражувањето извештајот не е толку лоша, но тоа ќе биде тешко за нив да шуплина

1:21:24.169,1:21:27.219
сериозни назад тој ден

1:21:27.219,1:21:30.010
премногу се жалите до расни предрасуди

1:21:30.010,1:21:33.199
ух ... ух ... потсвесно или директно

1:21:33.199,1:21:36.909
Привлекување ако можам да доаѓаат во што сум

1:21:36.909,1:21:41.269
не би бил изненаден во пристаништето за да ја видите

1:21:41.269,1:21:43.439
ух ... Тори m_p_s

1:21:43.439,1:21:45.099
неостварлив број

1:21:45.099,1:21:46.969
на луѓето кои не можат дистанцира

1:21:46.969,1:21:50.190
но мислам дека мојата околина моето срам дека едната страна од

1:21:50.190,1:21:52.960
способност за виза изберете Советскиот парк

1:21:52.960,1:21:54.979
не се веќе платени

1:21:54.979,1:21:56.909
факт е дека тие немаат доволно

1:21:56.909,1:22:00.949
црна и кафена стр буквално, бидејќи тие знаат многу добро, па можете

1:22:00.949,1:22:02.629
започне во влечки

1:22:02.629,1:22:04.790
населбата позадина луѓе

1:22:04.790,1:22:07.719
ние сме речиси надвор од времето иста барем јас не би го нарекол

1:22:07.719,1:22:09.280
Калифорнија е што

1:22:09.280,1:22:11.100
alvo

1:22:11.100,1:22:13.869
срања

1:22:13.869,1:22:17.110
еволутивен други операција изведена

1:22:17.110,1:22:19.790
сопственик одвраќање

1:22:19.790,1:22:21.330
диктаторите

1:22:21.330,1:22:22.499
избори

1:22:22.499,1:22:24.999
Viet Que не повеќе бања

1:22:24.999,1:22:27.670
ух ... дека

1:22:27.670,1:22:33.319
ух ... освен што имаме приватни пренесување работна книга

1:22:33.319,1:22:38.609
ух ... некои прашања церебрална парализа

1:22:38.609,1:22:42.079
ух ... Благодарение подготвува голем број на сериозни

1:22:42.079,1:22:45.619
дезинтеграција Ал Капоне за сите

1:22:45.619,1:22:49.189
А многу ух ... од f_b_i_ либерализација

1:22:49.189,1:22:50.369
на струја

1:22:50.369,1:22:55.249
слободарска предлог став

1:22:55.249,1:22:58.010
ако можам да доаѓаат во разговорот со ух ...

1:22:58.010,1:22:59.899
Велика Британија повеќе унифициран

1:22:59.899,1:23:03.529
сигурно најсиромашните на денот особено лоша во Шкотска иако

1:23:03.529,1:23:08.479
тоа е во некои начини за да се објасни со исклучителен квалитет на

1:23:08.479,1:23:13.609
Конзервативна партија во Шкотска, каде да го стави отворено тие имаат тенденција да седат

1:23:13.609,1:23:19.159
помладите, бидејќи на втората песна на локалните момчиња што споменав

1:23:19.159,1:23:23.949
банкар од Лондон ух ... се претвори влажни особено мислам дека

1:23:23.949,1:23:28.919
средната класа и покрај агресивната трудот ... 'рбетниот мозок исто така, е една таква влада

1:23:28.919,1:23:31.779
на луѓето тоа го привлече само капка точките во погрешна

1:23:31.779,1:23:36.689
патот пред мене работите дефинитивно мислам работи за место во многу слаба ух ...

1:23:36.689,1:23:39.639
Јас би помислил дека е повеќе прашање на осмислување мрачна за

1:23:39.639,1:23:44.699
Конзервативна партија во Шкотска и како нешто што е ух ... јас

1:23:44.699,1:23:45.849
натпреварува право

1:23:45.849,1:23:47.469
ух ... делузии

1:23:47.469,1:23:49.300
тешко е да мислам

1:23:49.300,1:23:52.150
проширување поддржувач на Конзервативната партија во некои начини тоа е многу

1:23:52.150,1:23:56.239
привлечен врз основа на тоа дали тоа беше на загадувањето во Шкотска ух ... китови

1:23:56.239,1:24:00.309
тогаш Британија дека тие како d_n_a_ отиде во понатамошни избори

1:24:00.309,1:24:03.239
и и и Англија на местото на ДЕА професионални конзервативни

1:24:03.239,1:24:05.110
мнозинство

1:24:05.110,1:24:08.090
стажанти сите распуштање на парламентот Лабуристичката партија јас би

1:24:08.090,1:24:09.539
мислев ух ...

1:24:09.539,1:24:12.999
ух ... Сакам целосна Филипс од работите што избра да остане доста како

1:24:12.999,1:24:13.959
тие

1:24:13.959,1:24:19.429
ух ... Можеби поминете лево прекувремено зголемува влијанието на некои од

1:24:19.429,1:24:23.219
повеќе радикални елементи во партијата, но кога станува збор за избори Bilby

1:24:23.219,1:24:24.710
повеќе

1:24:24.710,1:24:28.900
произведуваат или Kinect колеги или напад врз делот на малку за верзија поврзува

1:24:28.900,1:24:33.060
малку повеќе Harrington помладите навреда одразува позитивно врз совети е

1:24:33.060,1:24:34.749
постојана врска со прекини, но

1:24:34.749,1:24:40.020
Данциг на сите деца браќа само на прошетка

1:24:40.020,1:24:43.429
Точно е дека Ториевците додека ух ... лулка коњ

1:24:43.429,1:24:45.099
ѓубриво и

1:24:45.099,1:24:47.550
Шкотска Велс, но тоа е секогаш точно

1:24:47.550,1:24:49.560
ух ... и грешки

1:24:49.560,1:24:52.979
YUKON Д-р грешка мислам дека

1:24:52.979,1:24:55.179
Шкотска Велс ух ...

1:24:55.179,1:24:57.209
ух ... извештаи и да именуваш

1:24:57.209,1:25:04.030
имаме пакет

1:25:04.030,1:25:06.919
провинција граѓански и

1:25:06.919,1:25:08.949
и рече ух ...

1:25:08.949,1:25:11.960
кога Јас не сум сосема сигурни што резултатите беа

1:25:11.960,1:25:13.500
таму каде што се сега

1:25:13.500,1:25:16.580
ух ... Вонредна незадоволство

1:25:16.580,1:25:18.650
од страна на Конзервативната ух ...

1:25:18.650,1:25:19.750
во овој случај на портокал

1:25:19.750,1:25:21.460
хостинг

1:25:21.460,1:25:24.179
ух ... Протестантите, и мислам дека

1:25:24.179,1:25:28.010
незадоволство вид на курсот е доста

1:25:28.010,1:25:30.150
конзервативна сакате да ја извршите

1:25:30.150,1:25:33.860
Конзервативците само во многу посебен испрати Мислам дека тие се конзервативни

1:25:33.860,1:25:35.940
во смисла на водење на традиции

1:25:35.940,1:25:39.230
конзервативни во смисла дека постои сојуз со

1:25:39.230,1:25:42.389
конзервативците но iii мислиш дека си во согласност дека

1:25:42.389,1:25:46.209
ух ... но и двете традиции во Северна Ирска на начин да

1:25:46.209,1:25:49.899
кат во нешто да се најде и во континентална Англија, иако

1:25:49.899,1:25:53.899
некои ехо објект во политиката на запад на Шкотска островите и други

1:25:53.899,1:25:58.679
земји се уште го признае практиканти на Шкотска Тоа не чини да се

1:25:58.679,1:26:02.000
мене дека треба, но Шкотска татко китови, бидејќи

1:26:02.000,1:26:03.419
но тоа е

1:26:03.419,1:26:07.289
различни шкотски правните традиции на различни е многу различен и

1:26:07.289,1:26:11.409
карактеристична култура во Шкотска ух ... е нешто што јас мислам дека ќе

1:26:11.409,1:26:14.699
секако можно да мислам, е многу поголем степен на автономија

1:26:14.699,1:26:20.110
Ако ако на независност е информативен китови ух ... А голем дел од

1:26:20.110,1:26:22.489
китови се натпреваруваат големина

1:26:22.489,1:26:26.119
ух ... и пост-националистичката себе

1:26:26.119,1:26:29.940
најмногу во Ш ... робот курсеви

1:26:29.940,1:26:31.769
Џереми ни кажува од времето

1:26:31.769,1:26:33.099
со тоа што брзо

1:26:33.099,1:26:36.439
Кристофер Hitchens, ви се заблагодарам за се тука како посебен збор на благодарност

1:26:36.439,1:26:40.549
да b_b_c_ Универзитетот Џорџ Мејсон во Fairfax Вирџинија во главниот град

1:26:40.549,1:26:42.839
конекција за обезбедување на нас со вечерта на изборите покриеност